User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
73 sonuçtan 58 ile 73 arası

Konu: rıp vti vs haş vti

egzomant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ef Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serhat duyduguma göre pr vtec stocken senin araçı delmiş RS YALAN OLMUŞ ne iş
    kardeş biz bükemediğimiz bileği öpecek kişilikte bi insanız eğer öyle bişey hakaten olsaydı zaten şuanda buraya bunu yazmazdım daha dünkü arabacısınz sıçtınız *** denize düşmeden böyle hurafelere bulaşmayın ben aracımla iki aracı denedim şuana kadar öyle bişey yaptığını idda eden varsa delikanlı gibi çıksın desin

egzomant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ef Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serhat duyduguma göre pr vtec stocken senin araçı delmiş RS YALAN OLMUŞ ne iş
    kardeş biz bükemediğimiz bileği öpecek kişilikte bi insanız eğer öyle bişey hakaten olsaydı zaten şuanda buraya bunu yazmazdım daha dünkü arabacısınz sıçtınız *** denize düşmeden böyle hurafelere bulaşmayın ben aracımla iki aracı denedim şuana kadar öyle bişey yaptığını idda eden pr midir nedir delikanlı gibi çıksın desin

Ef Driver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı egzomant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş biz bükemediğimiz bileği öpecek kişilikte bi insanız eğer öyle bişey hakaten olsaydı zaten şuanda buraya bunu yazmazdım daha dünkü arabacısınz sıçtınız *** denize düşmeden böyle hurafelere bulaşmayın ben aracımla iki aracı denedim şuana kadar öyle bişey yaptığını idda eden varsa delikanlı gibi çıksın desin
    serhat burda benim kaç yıldır arabacı oldugumu konuşmuyoruz ben duydugumu söyledim o kadar yoksa bu alemde yıllardır hanii bilen bilir onu iki günlük arabacılara anlat birader
    Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum

hakanguclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahmet kimse sana zorla denettirmedi dimi Vti Sorgulamalarındaki konuda kendine çok güveniyodum hatırlatıyım yazdıklarından anlaşılan araba çok güveniyordun.Burdaki kimse aramızda geçen muhabbeti bilemez , oraya geçilme ümidiyle gelmediğin çok belliydiki işler beklediğin gibi gitmedi dahada denemenin bi lüzumu yok parayı kolay kazanmıyoruz.Umarım bu sana biraz olsun ders olmuştur bende arabama güveniyorum hertürlü ama el elden üstündür bundan sonra milletin arabası hakkında konuşurken biraz daha düşünceli ol Vites atma konusuna değinirsek bir önceki sayfada atmayı bilmiyorsa orda işi ne gibi laflar söylemişsin burdaki yorum yapan arkadaşlara bu gibi laflar size yakışmıyo derken kendi söylediklerinede bak.Bütün gece ntv muhabiri gibi kaydettin varsa bi vites kaçırdıgımız video görelim bide sizin kaç kere vites kaçırdığınız var tabi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu lafa çok güldüm. Geçileceğini bildiğin arabalarla denemezsen tabii ki geçilmez ama geçebilecek bir sürü VTI vardır.
    Burda gülünecek birşey yokki.Bizi tanıyan bilen biliyor isteyenle deneriz araba seçtiğimiz yok.Bu işi sidik yarışına çevirenlerden değilim bu bi zevk işi ama sıkıntısı olana gösterecek bi videom her zaman var

ahmetuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakanguclu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda gülünecek birşey yokki.Bizi tanıyan bilen biliyor isteyenle deneriz araba seçtiğimiz yok.Bu işi sidik yarışına çevirenlerden değilim bu bi zevk işi ama sıkıntısı olana gösterecek bi videom her zaman var
    senı bılen kım yaa gelmenız yaa konusturma benı sen nasıl bı adamsın kamyonların arasından gıtmedınızmı bızle denemeye geldınız arkadasınız clıo yla sıkmadınız mı. aradım sahını nıe denemıoruz dedım gec oldu sabah erken kalkıcam hafta sonu denerız demedımı hafta sonu kım aradı? sag serıtte 30 km/h a kadar dusmedınız mı yanyana yol bombos telefonla konusuo dumenıne yatmadınızmı anlatımmı daha bızım arabamız kıng, cıgerlı dedımız yok suan saglıklı yuruyen bı vti mız var ama sızın arbanız yurumuo burda ıstedınızı de solesenız g...t.n.z de yırtsanız arabanız yurumuo bızı 4 boy gecmenız gerekıodu denedınız arabann resımlerını koysam 1.4 lemı denedınız derler bılıosunuz dımı hala utanmadan neyı savunuosunuz evet hakancım kılavyede kıngsınız cıla atın fotograf cekın sız bosverın rollıng i

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakanguclu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmet kimse sana zorla denettirmedi dimi Vti Sorgulamalarındaki konuda kendine çok güveniyodum hatırlatıyım yazdıklarından anlaşılan araba çok güveniyordun.Burdaki kimse aramızda geçen muhabbeti bilemez , oraya geçilme ümidiyle gelmediğin çok belliydiki işler beklediğin gibi gitmedi dahada denemenin bi lüzumu yok parayı kolay kazanmıyoruz.Umarım bu sana biraz olsun ders olmuştur bende arabama güveniyorum hertürlü ama el elden üstündür bundan sonra milletin arabası hakkında konuşurken biraz daha düşünceli ol Vites atma konusuna değinirsek bir önceki sayfada atmayı bilmiyorsa orda işi ne gibi laflar söylemişsin burdaki yorum yapan arkadaşlara bu gibi laflar size yakışmıyo derken kendi söylediklerinede bak.Bütün gece ntv muhabiri gibi kaydettin varsa bi vites kaçırdıgımız video görelim bide sizin kaç kere vites kaçırdığınız var tabi.
    vıtes kacırmadık dedımız yokkı evet kacırdı arkadas cook normal kacırması olabılıcek bsey. oraya gelme umıdıme gelınce bızım sıkıntımız yokkı gecsen nolur stock araba gecıosun gecmen gerekıo zaten o yuzden umrumuzda deıl ama dedım gıbı ben zaten aracımı gordum gerısı umrumuzda deılkı gecemedınız vıdeo ortada daha artık konusmanın bı anlamı yok gelın sabaha kadar sıkalım sızınle ama gecemedınız. el elden ustun dıosun da yaptımız 1000 hp bı arac deıl hee ustun olcak bsey yok 160 hp arabalarla denıoruz yapıoruz edıoruz dedınız seyh ne headers eksoz takıosunuz bunuda eksozcuya goturnuzde takıo yanı hakan bı *** yaptıgın bı boktan anladıgın yok soforlugun bıle belkı yok burda klavye basında atıp tutma

Sahingenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya sen ne gerizekalı bi adamsınneyin peşindesin arabacımsın yoksa at arabacısımsn amacın ne aksam gelde ben seninle bi yüzyüze görüşelim atar yapıyosn burda yüzyüze gelinc direk R sin ogn birsuru konustum agzını acmadın o gece yalvardn bana tekrar deneyelim dye ewet ertesı gun iş vardı denedık bttı gyet normal di araba su yakmıyo hem hakana laf soylıycegıne başkasının şeyiyle gerdege girmaye benziyo senınkısi akıllı ol.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahmet yazdıklarına dikkat et karşında 40 senelik arkadaşın yok çok bi boksan adam gibi konuşmayı öğren.Yenilen pehlivan güreşe doymazmış çok arabacısın ya rolling senin işin ya yoldaki polisleri bile görmüyosun hırsından dönüş yolunu yarılamışken denemeninde bi anlamıda yok zaten o kadar deneme içinde geçemediysen o zamanda bişey farketmiycek benim paylaştıgım vıdeolarda tünel'deyken bile gelemiyosun Şimdi gelsek denesek ne farkedicek avans yatırıpta denemeyemi geliceksin Neyse sen headers'ını cai'ni egzoscuda taktırmaya devam et bizim aracımız alnımızın terini yere düşürmedi seninle daha fazla konuşmaya gerek yok bidahada yaptığımız arabalara laf atmamayı öğren Kal sağlıcakla

ihsanozyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haş vti iyi yurumus o speclerle ayrıca ahmet kardeşim sen sıkma canını herkz videoları gordu bişe kanıtlamana grk yok bunlar herzaman yaptıkları seyler bu vtec ci tayfasının

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunun tamamını okumadım ama araçlar 2 kişimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ihsanozyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haş vti iyi yurumus o speclerle ayrıca ahmet kardeşim sen sıkma canını herkz videoları gordu bişe kanıtlamana grk yok bunlar herzaman yaptıkları seyler bu vtec ci tayfasının
    artık bu konu hakkında hıc bsey yazmama kararı almıstık ama yazdınız ıcın yazıorum abı ınanın canımı sıkmıorum ama yazık tartstımız arabalar stock arabalar bunun ıcın gerek yoktu bu kadar seye sızın de dedınız gıbı vıdeolar ortada ısteyen ıstedıgı gıbı degerlendırebılır tekrar soluorum bız arabamızın yururunden memnunuz allaha sukur arabamızı da gorduk grısı umrumuzda deıl

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konunun tamamını okumadım ama araçlar 2 kişimi
    evet 2 ser kısıyız abi

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah özellikle ilk videoda filtre sesi güzel geliyor..iki aracada maşşallah arkadaşlar Allah kaza bela vermesin boşuna gerilmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala seviyorum vti ları.başka video yokmu arkadşlar?

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okudum anlamadım. hangi vti yürümüyor? bi de hangisi rs'i geçmiş?
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)