2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı arkadaslar k20 ne demek tam olarka cahilliğim için özür teşekkürler kabaca; honda civic Type R'ın, motor kodunun bi kısmı
varex http://www.youtube.com/watch?v=DN7TC...eature=related
zekky Nickli Üyeden Alıntı Honda Type-R Extreme Exhaust Sound From Turkey - YouTube Bana görede yıllardır vazgeçemediğim typer sesi budur Harbiden bu ne güzel bir sestir yaa
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı varex Facebook gizlilik ayarlarına el atman lazım abi
Marblex Mining & Marble Harput Yapı İnsaat CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var
driftboy Nickli Üyeden Alıntı gizlilik ayarlarına el atman lazım abi düzelttim
madem konu ses paylaşımı haline gelmiş buda bizden gelsin JOB 34
zekky Nickli Üyeden Alıntı Honda Type-R Extreme Exhaust Sound From Turkey - YouTube Bana görede yıllardır vazgeçemediğim typer sesi budur eskimeyen tek favorimdir han typer
Apexi N1 Catback... Üzerine ses duymadım henüz.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
=BORKED Typer diyince direk ses olarak aklımda hep bu oluyor nedense
zekky Nickli Üyeden Alıntı Honda Type-R Extreme Exhaust Sound From Turkey - YouTube Bana görede yıllardır vazgeçemediğim typer sesi budur edit: videonun altındaki yorum. ama arkadaşlar bu type R deil ki civic sport type R şekline soktu bunu tek fark var onuda kimse çakamıo zaten antiromantikcan 4 years ago
mstfcn28 Nickli Üyeden Alıntı ama arkadaşlar bu type R deil ki civic sport type R şekline soktu bunu tek fark var onuda kimse çakamıo zaten antiromantikcan 4 years ago han 59 mu sport
diyadin Nickli Üyeden Alıntı kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti
vıdeodakı arac boru gıbı type r 34 han 59 sesınden plakasından bellı oldugu uzere
DBS type r DBS Type-r 1-2-3-4 Full Throttle - YouTube
Garaj38_EMRE Nickli Üyeden Alıntı Eskiden favorim HAN 59'du, artık DBS DBS Type-r 2 - 3 vites - YouTube aynen körfezde canlı canlı duydum. Mükemmel bir sesi vardı.
mstfcn28 Nickli Üyeden Alıntı ama arkadaşlar bu type R deil ki civic sport type R şekline soktu bunu tek fark var onuda kimse çakamıo zaten antiromantikcan 4 years ago Arkadaş youtube taki yorumdan bahsetmiş yanlış anlaşılmasın
eser Nickli Üyeden Alıntı han 59 mu sport Düzelttim arkadaşta düzeltmiş
Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı K20 Swap VTEC 2 (ES7) | Facebook 230 dan sonra hararet göstergesine noluyor öyle
By_Carizma Nickli Üyeden Alıntı 230 dan sonra hararet göstergesine noluyor öyle Bırak basma artık yeter diyo
Buda benden olsun 34 VS 8035 - YouTube
Scorpion TypeR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları