bu zamana kadar izlediklerimin en eğlencelisi diyebilirm , iyi eğlenmiş arkadaşlar.
Printable View
Yanlış anlamayın video olsun diye koyuyorum niyetim ne artislik nede bişi ispat etmek değil:) Goproyu içeride sabitlicek yer bulamamıştık kardeşime vermiştim yol tam gözükmüyor bide o arabada oldugu için biraz daha temkinli ve yavaştım..bu videoda değil ama teken gece boşa Tepeüstünden aşşağı sallanırken ilk sağa viraj zaten tarla gibi sonraki 2 sağa viraj daha var onlarada 180le bariyere yapışıp aynı noktadan arabayı kasa kasa 180-190 gibi çıkıyorum tabi KW varriant 2 sağolsun:) G.tüm yese belki +10 km daha hızlı olunabilir MiToyla
Buda MiTo kadranı.Kadran tam dikken 170
http://img837.imageshack.us/img837/985/img0098uw.jpg
By fatihob at 2011-06-29
Video Libadiye tünelinden Çekmeköye doğru ışık az ama yolu bilenler az çok anlar:)
Alfa MiTo İç Çekim Deneme - YouTube
Madenler virajı hangisi oluyor?abi söyle anlatiim bu videoda 2:45te eskiden tepeüstü kavşağının orda yolda köprü bileşimi vardı araba zıplardı tam ordayım..yokuş aşşağı 3:20de nevzat demir solumda ilk sağa doğdu olan viraj..tam 3:36da shell solumda gözüküo işte ona göre ona göre virajları hesaplarsın abi sen gece çekimi farlarımda kötü pek belli olmuo.. aslında tampondan çok çekimim var bu yoldada tampon cameradan hız tam belli olmuo
Arabamda başkası varken basmam yadaa peeek nadir kuzen ark vs.. Kardeşim varken şuana kadar 2 kez gaza basmışımdır 1i bu..Aslında menim mantığıma göre hiç olmassa kardeş aynı evden bişi olsa allah korusun ölsek hiç olmassa acı tek evde olucak ne kuzenin ne arkadaşının ailesi üzülecek.. Yakın arkadaşım olmasada arabada kaza yapıp 3 kişiden 2 si ölen tanıdıgım var hepsi arkadaşlardı aileleri düşman oldu kan paraları ıvır zıvır bi ton iş oldu.. Tabi bunların en mantıklısı ya gazlarken sınırı bilicen hiç olmadı tek olcaksın arabada bari tek git..Off topic oldu kusura bakmayın:icon_offt
tamam güzel gitmişsin allah kaza bela vermesin ama konumuz bu süratlerde trafikte orada gitmek yada ben onu kastetmiştim.. ;)
Bırak sevinsinin garip...bana karşı ömrü hayatında yapıp yapabileceği maximum buydu onuda yaptı :D
Ama adamın azına sakız olduk o ayrı mesele :) geçileceğimi biliyordum Hatta STP'ye söyledim geçileceğimi...arabamın rodajı bitti hem makarasına hemde arabamı denemek adına ben söyledim roll yapalım diye ama eserin esaya bu derece EGO beslediğini bilmiyordum :)
daha rollden geldik arabadan indik adam direk konuya yazdı :D
neyse yeniden tebrik ediyorum kendisini......
Ulan Kenan ayip sana bee,si in nesine egom olcak lan kamil ole bi egom olsa 6000 de degil 4000 de basardim.aksam kendinde gordun benim rolle falan isim yok dekordayim ben
nevzat demır solunda kalıyor sonra ılk shell solunda kalıyor devam edıyorsun tasdelene dogru keskın bır vıraj gelıyor madenlerde ordada bır shell var o keskın vırajdan sonra koprunun altına ınıyorsun o vırajdan bahsetmıstım ama geregıı yok bosver deneme kasma bıle allah korusun bır sey olur ***** o yolu kullannan bır suru kaymon falan var zaten dengesız gıdıyorlar hıc geregıı yok ;)
fatih abi madenler virajı, sizin iş yerine girmeyip,o sapağın önündenalemdağa gittiğini düşün. çamlık alt geçidine girmeden önceki sola o keskin viraj:D
melii abi ben oraya mitoyla 100-110 la giriyorum:D jipçikle de 80:D
ulan hiçmi birşey yazmayalım keko 6000de basıcan tabi istersen bide çingelenlik yap.....ulan 106nın şanzuman oranları belli bide 4000 de basalım oldu olucak bide kısa koy arabaya öyle basalım :D....olm ben roll ayağındamıyım işin manyakmısın o ayakta olsam arabanın dışına yapacağımı motorun içine yapardım...ama sende direk kocası oldum falan yazınca ayıp oluo senin veya bir başkasının beni geçmesine hiç üzülmedim bunu sen ve beni tanıyanlar çok iyi biliyor....ne ile uğraştığımı nasıl bir arabam olsun istediğimide... evet arabam yürüsün istiyorum ve arabama ; diyelim turbo koyucaz onu bile yaptırırkenki düşünce şu arabayla denerim bu arabayı geçerim şöyle saplarım böyle saplarım diyerek değil...arabam yürüsün beni eğlendirsin atıyorum yolda tayyar denk geldi kovalasın falan diye yaptırırım ki benim azımdan ne STP ne SEN ne STlegal ne Miami ne elpadre ne ramo ne togi ne mehmet ne şeref abi ne sanayideki kimse nede bir başkası ben şu arabaya böyle saplamak istiyorum böyle sapladım böyle geçtim dediğimi duymamıştır.....kendi aramızda bile kiii beyazla STP çok iyi biliyor hafif volanlı komple eksozlu filtre kitli stage3 debriyajlı falanlı filanlı hondatalı VTİ geçtim....yine hondatalı stage 3 debriyajlı header komple eksoz aem v2 li VTİ'ı tam geçecekken sırf üzülmesin diye ayağımı gazdan çektiğim olmuştur ramazanın arkadaşı golf3 gti'ı geçtim hemde şaka gibi geçtim adam üzüldü adamın yanına gittim kanka manyakmısın olm burda arkadaşız ne takıosun kafana delimisin dediğim olmuştur ramazan şahit videolarıyla sabittir... ama arkadaşımda olsa arkadaşımın arkadaşıda olsa ne konuya birşey yazmışımdır ne de kendisine karşı senin bana konuştuğun gibi konuşmamışımdır....usta bu araba işi dediğim gibi yürütmek isteseydim o paralara direk swap yapar koyardım garaja....sen dün akşam arabada giderken sana el işareti yapmadım mı maşallah ii gidiyor diye(ve bunu bütün içtenliğimle yaptım) geldin makaramızı yaptık ama açık konuşim laflarının sonlarına doğru kızmadım mı ? kızdım bunu anılda farketti sende farkettin anılın yanındaki arkadaşın benimle ne kadar hukuku var beni ne kadar tanıyor ki gel benle dene arabada bas var merdiven var falan fişman var peki sana ters bi laf söyledim mi sadece dediğim selçuk bunlar bokunu çıkarttı aga ben kaçar dedim o kadar.... ama yineliyorum 4 sonlarına doğru 4 boy öndeydin ve arabana maşallah güzel gidiyor Allah kazadan beladan korusun.....
Edit: konuya birşey yazman değil dün akşamki sonlara doğru tavırlarınız ve kocası ayağına kızdım ( bak şunu yazsaydın inan bana deli gibi makarasını yapardım ÖRNEK: kenan'a haddini bildirdim çok fena sapladım falan gibi.... sadece rengimi belirtmek amacıyla yazdım çok önemli olduğu kin güttüğüm için falan değil yanlış anlama.... ama sonuna eklemeden edemicem thedevil'a yapacağın yapmışın ilk ve son şey :D
Lan olm biraz büyü artıkın lan adamlar sana takılıyorlar herşeyi ciddiye alıyorsun tanıdığım en alıngan adamsın kardeşim benim , bu köyü değil iyi kalplisin ondan. Ben eseri geçicem 9 sıkıştırma halimle sen raat ol kardeşim ufak bi ppr motorsport işim var ondan sonra deneyeceğim tüm 106 larla
yaa alınganlık değil be abicim alakası yok triplere bile girmedim ama arkadaşta olsak fazla suyu çıktı dün akşam....eser konuşmaya hak kazandı geçti makarada yapar onada sözüm yok...ama haddi sınırı var yahu dün akşam gerçekten ilk kez ego sahibi oldum fransızlara :D