EMG ile TarikS' in videosu var mı?
Printable View
EMG ile benim eski RED'in videosu vardi sag elimde kamera sol elle arabayi kullanirken :D Bi yukledik de sonra sildik her yerden
Cooper S'te kamerayi kafaliga sabitleyebiliyordum oyle bir kac videom var ama yuklemeye deger uzunlukta bir sey yok, kayit yaparken denk gelmiyo trafik :hahaha:
olm sakın video koymayın bak bugün yine emniyete çağardılar manisa valisi yine yazı göndermiş adam taktı kafayı bana :D inat etti ceza yazdırcak o gönderttikçe ben iptal ettiriyom bakalım ne zaman patlicaz :D
Çok hard değil ama STP'yi merak edenlere.. Selçuk abinin de iyidir direksiyonu :)
fren lambasından başka bişey görmedim ben şöyle videoları makas videosu diye koymayın
etiket nerde ya :D
valla arkadaşlar kimse kusura bakmasın bizimde arabalarımız hızlı özellikle trafikte çok sakin haraket ederim kimsenin canını malını tehlikeye atmamak için bu şekilde birisi benim önüme dalıp tamponumu sıyırıp geçicek beni tehlikeye atacak indirir yolun ortasında ağzını burnunu yer değiştiririm yapmadığım işte değil.. butür videolarıda video diye paylaşmak özenti olmak bana büyük yanlış geliyor gidersin piste istediğini yaparsın insanların canını malını tehlikeye atmak iş değil
kavga çıkar:D