Maşallah arabalara...Bilal tebrikler.Yalnız kaça kadar bastınız ? Sanki M3 gelmeye baslayacakkken yarış bırakılmış gibi geldi bana.Tabi yol vs müsait degildir Yada bana öyle gelmiştir bilemem :)
Printable View
Maşallah arabalara...Bilal tebrikler.Yalnız kaça kadar bastınız ? Sanki M3 gelmeye baslayacakkken yarış bırakılmış gibi geldi bana.Tabi yol vs müsait degildir Yada bana öyle gelmiştir bilemem :)
Atmosferik farklı bir keyif :)
Deniz yaptigim iftiralar cok yipratici arac sahibini rencide edici terbiyesizligin luzumu yok bu kadar fanstiksen izleme kardesim zoruna gidiyorsa
Aracin sadece stepne kriko ve arka koltuklari sokuluydu toplasan 30 kg
Butun bakalitleri bagaj kapagi uzerindeydi kaputu bile hafif degil orjinal
Arac kantara cikti biyerimizden uydurmuyoruz hali hazirda hala istanbulda isen birde seninle birlikte kantara goturelim hem sende inanirsin kac kg olduguna hemde inanmayan arkadaslarina anlatirsin
200 e kadar basilmis muhabbetine gelince bu arac 9100 devir donuyor 4.763 var son disli oem typer disliler var soylermisin bana 5 sonu kac goruyordur acaba
Videolardan vitesleri sayarmisin 5 bitirmedigim 1 deneme varmi ?
6 ya bile cekip gittigim deneme oldu m3 un hic yaklastigini gormedim
Bulente sordum dun abi 200 e kadar bastik demissin dedim ben 5 bitiriyorum nasil 200 olur min 230 yapiyorum dedim ben bisi demedim orda kendi arlarinda konusuyolar dedi
Yorum herkesin valla herkes videoyu izlesin vitesleri saysin
Tebrik etmesini hicbir zaman ogrenemedin deniz sen once tebrik et azcik saygi goster
Civic e yapılan her harcama hakkını vermiş :) maşallah bütün araçlara:icon_tup:
Ben arac sahibi degilim buarada deniz bana baska bisi anlatma ben herkes bilsin diye yazdim tartismaya girmek istemiyorum
Olursa bir arzun telden ulas bana 532 671 31 18
gecenin en güzel sözü hilmiden geldi ben de e36 m3 alip cay kahve içmek istıorm polislerden biktim:)
maşallah diyelim m3 cüler :D tebrik etmeyi bilelim...
maşallah araçlara civic çok güzel olmuş..sökülmüş bmw ile denemesi olursa çok daha güzel olur :)
maşallah civic güzel yürümüş , daha da güzel olur inş. :icon_tup:
maşallah EKK20'ye emeğinize sağlık keyifle izliyoruz
bilal maşallah uçurtma gibi olmuş :)
aktepe is fantasy :)
Gece hilmi bombaları patlattı polisle diyalog beni bitirdi zaten :D (hakkını yediniz,yatak sarar :D)
Bilal abi "A2" şanzımana 5.06 kullanarak cok az da fazla devirle 4-5-6 sını `jdm` e çok çok yakın yapmış .. yani rolling de iş görüyör hale getirmiş... yoksa normalde jdm şanzımana 5.06 koyunca rollingde dezavantaj olabiliyor .. devire göre ..lastik çapına göre..
Tabi bu şekilde de 1-2 de çok kısa oluduğu için sarma problemi olabiliyor ..
Tebrik ederim ; eğlenceli bir gece olmuş heralde ..