maşallah ekk20 ye cok güzel gitmiş zevkle izledim
Printable View
maşallah ekk20 ye cok güzel gitmiş zevkle izledim
Maşallah nazar değmesin Hilminin koyduğu videodaki m3 muhteşem,
maşallah bilal usta :D hilmi senınde elıne saglık :) bağlanan araclara gecmıs olsun
http://img217.imageshack.us/img217/421/img0886vo.jpg
Uploaded with ImageShack.us
GEce güzel başladı aslında çok kalabalık değildik :) EKK20 Bilal aketepeyi tebrik etmek istyorum maşallah zımba gibi gidiyo urfa yla denemelerini gördüm muhteşem bir görüntüydü 2 aracın muzzam sesi yanımzdan geçerlerken çıkardıkları alev muhteşemdi gece tatsız bitti bize ruhsatı ver dedi biz verdik dedik iyi dedi yolu açtılar ruhsatı vermemiştik ***** GP ufak araba saklandık bi tırın yanına devam:D fakat diğer arkadaşlar için gereçekten çok üzüldük tatsız bitti neyse allah daha büyüğünü vermesin herkezin eline ayağına sağlık
bilal bende ısterim denemek hani gelcektin 100 250 km ama
valla super gıtmıs
m3 ten 15 kg sökülse bencede cok guzel denemeler olur :D
Güzel gitmiş civic maşallah... Denemeler kac kmh ye kadar yapıldı ?
Civic ten 15 kilomu sokulmus :) tampon denirlerine kadar yoktu aracin :) gozlerimle Gordum :) hatta aracin kilosunu sordum 1150 kg mis :) Bende Inanamadim hatter eski motoruda bagajami attiniz dedim :) Gerci beni alakadar etmez m3 Benim olsa Ayni sekilde sokerdim :)
sonuçta civic geçmiş gerisi boş. maşallah araçlara..
Urfa gidiyo hacı :D 2 de bi yanyana gidiyolar sonra urfa gitmeye başlıyo o bu değilde EKK20 maşallah ya . urfanın meth artı debriyaja ihtiyacı var debriyaj bariz kaçırıyo ama ciddi gidiyo urfanın araba ama görmeliydiniz yan yana geçerken o sesler kulağımda ve alevler muteşemdi urfa bi ara canberkle denedi bora sürüyodu baya yürüdüler 4 ün sonu yada 5in başında sanırım önde gidiyomuş urfa ama canberk arabayı uludağa gidicek diye tank moduna aldı :D oda bi dezavantaj ama urfa ciddi hızlı geliyo meth ve debriyajdan sonra gerçekten tehlikeli olur maşallah tabanca gibi:) . eczacı murat abiyle denemelerini gördüm gidiyo yani urfa telefonun şarjı bitti bişey çekemedim ama gördüğm bana yetti
mşllh. ekk20'ye gerektigi gibi gitmiş..
ve fıtıl ateslenır.....
Maşallah typer cup aracları gıbı ses..
Masallah abi gercekten harika oldu son dokunuslardan sonra.