alınganlığım üzerimde kusura bakma :) anlaşılmıştır.
Printable View
Bilal tebrik ederim harika gidiyor araç, görsel olarak ta çok güzel gerçekten imrenilecek bir araç.
hazırlayan ve gazlayanları tebrik ederim.
Koyac bende videolari dukkana gecince 5e geliyodu yattim 7.30 da kalktim oluyorum ak ama B.Aktepe icin deger masallah ya imrenmemk mumkun degil zimba zimbaa :)
millet alıştı turşu m3 videolarına biraz yakın gidince , herkes sandıki ekk2 typeR dan 2-3 boy hızlı :) aslında ibretlik s2k ve 2-3 boy geçer sanılan typeR larla denemek lazımki bu m3 lerin ne kadar hızlı olduğunu anlayasınız.
Dip not : Mal zımba !!!
alıngan olman gayet normal cünkü devamlı bir şeyler üretiliyor yok söle tutunmuş yok gidilmemiş hilmi 6 ya attığı duyuluyo..denediğin e36 m3 de nasıl gittiğini kısadan önce ve sonra cok cok iyi biliyorum cidden cok hızlı bir m3 bence sonuçta gayet normal aslında m3 lerin katogorisi yine m3 ler gibi 6 pistonlu c32b lerdir..hep hayalini kurmuşumdur..
İzmire geldiğinizde güzel videolar olur dielim, gerisi boşşşş :D
fanatiklik yok beraber sorduk 200 dedi kadranim bülent bi tek 3 de bastik orda 230 a kadar yürüdük dedi cok güzel arabalari dedi arabamiz görmüş olduk dedi...
hilmi de beğendi arabayi hatta m3 sahibi olmayi düşünüo artık konuyu uzatmaya gerek yok hilmi de m3 alirsa:) problem yok....
m3 yakısırrrrr
m3 ile hilmini denemelerıne sahıt oldum seyrettım 230 km lerıde gordum yanlız trafık sıkısıklıgından bır kac kere 200 lerde bırakmak zorunda kalındı ama 230 dan sonra m3 ler gelır gecer gecemez onu bılemem ama arabaların hepsıne MASALLAH bilal k20 olsun , m3 lerde cıgerlı imis her m3 de bole gıtmıyor yanyan kaanın m3 de cok ıyıdı mesela beyaz m3 lu sahıbınlede opette sohpet etme fırsatımız oldu eksozun cok guzeldı :) temız araba kazasız surusler herkese
EGT king arda ne yaptı dün gece o segmentte sonuçlar nasıldı:D
corsalı arda geçio kanka:D
ulen aren ulen özgün :) sabahtan akşama maslaktaydın akşamden geceyede arenleydik hiç çıtlatmadınız olayı :D