User Tag List

Sayfa 7/12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
217 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: B.Aktepe EKK20 vs E36-E46 M3's

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Kimsenin Emegine laf etmedim sadece sunu soyledim civic Hem swap Hem sokuk eger m3 sock olsa be olurdu dedim ! Neyse elinize emeginize saglik arkadaslar bu arada dun gece m3 un Sahibi Arkadas 5.vitese atmadim dedigi icon Bunu paylasma geregi duydum , Bunu tek badinage duymadim kaan Sende Duydunmu duymadinmi !? Sonra fanatiklik yapıyor oluyorum. B
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
    http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
    SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilal de Bülentte en son yalan söyleyecek kişiler benim tanıdığım... Bülenttende yorum beklıyorum pek yazmaz foruma ama

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı mz4 le deneme sakın
    moruk en fazla geçer ne olucak arabam mı değersizleşicek ne alakası var benim amacım görebilmek nedir ne değildir. olayı büyütmeyin
    Failure is not an option.

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya kimse mukayese etmesin bmw honda olarak bu yanlış arda turbo s2k ile lp 570-4 indiriyo evet lambo nereye gitse lambo ama indiriyo mu indiriyo .Araba sökük evet sökük gizlemiyo ki sende sök ister sökme bunlar kıstas değil oraya çıkıyosan ve deniyosan zaten bunları kabul etmişsin demetir 2 gün önce serhat BS type r lada bunu konuştuk adam sökük geziyo sökük deniyo kime ne Bilal de aynı şeklde aracın arka koltuklar sökük hımmm gözden kaçan bir şey daha var on sağ koltuğun kafalığıda sökük en az yarım boy fark eder ama o arabaya acil koltuk alıyoruz ve araç sahipleri dün gecede bu günde oldukça seviyeli ve sabırlı insanlar bu tarz tartışmalar oluyo ama olmamalı çok adrenalin yüklü bir geceydi bende benim deli oğlanın çıkması için sabırsızlanıyorum herkeze maşallah tüm araçlar çok kondisyonlu mekik şınav düz koşu inanılmazdı hepsine maşallah

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya şarlakolmsmusun nesin sen ? dedektifmsin nerde senin o m5 motorlu m3 ün ankaradamı sen onu alıp gelsene (gelebilirmisin?) sende swap yapmısssın gel buyur hilmiyle yada herhangi bi civicle dene görelim mali nee dersin ?? ilk bursaya uğra onları geç boşa kilometre yapma... kelimede yapma

Mz4 e92m3 buyursun gelsin dEneyelim ozaman yaa sikerdi ederdi öleydi böyleydi SADECE LAFTASINIZ kimse yok hani ? 93 ler 95 m3 ler mz4 nereye kayboldu dun ?

biz deniyoruz her gece varız ilker abi ankarada denio hergece var sen kimsin ? Nerdesin ? yada NERDESİNİZ ?

Emege saygı duyun yada Selametle Hepinize kimseye bi açıklama yapmıyoruz git turbo tak nos bas biyerimdemi deil ? AMA Denemeye gelmiyorsan beyendim beyenmedim dersin araba hakkında bilmediğin yorumlar yapamassın !!!!
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşALLAH maşALLAH cok güzel m3 lerde gayet sağlıklı...bilalcim ayarımı su anda bitirdim daha yeni eve girdim şanzuman yine beni üzdü hemen yapıcam şanzumanı en kısa zamanda....onu da yapayım musait olursan deniyelim ALLAH izin verirse..
    kaan sende herkes gibi elinden geleni yapıyorsun umarım en iyi en hızlı sen olursun ama bu deneme videolarının ardından bu yorumu beklemezdim. msn im var telefonum var oradan da söyleyebilirdin. neyse sağlık olsun. fazla hırs iyi değildir.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaan sende herkes gibi elinden geleni yapıyorsun umarım en iyi en hızlı sen olursun ama bu deneme videolarının ardından bu yorumu beklemezdim. msn im var telefonum var oradan da söyleyebilirdin. neyse sağlık olsun. fazla hırs iyi değildir.
    ya boş konuşma şimdi hazırla mali yarın hava kuru çekelim Dbn i koyalım SONA MZ+ ler ankartadaki m8 ler denesinler dbn leri koysunlar nasıl olsa kimse gelemicek ben ankaraya gidince bütün Dbnleri koyucam görelim akı götü
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya boş konuşma şimdi hazırla mali yarın hava kuru çekelim Dbn i koyalım SONA MZ+ ler ankartadaki m8 ler denesinler dbn leri koysunlar nasıl olsa kimse gelemicek ben ankaraya gidince bütün Dbnleri koyucam görelim akı götü
    mal hazır evde yatıyor

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilale bende gider yapayım burdan hazır m3 ü anca geçmiş arabayı özgün kullansın standart 325 le gelcem sadece hafif pazar sabahı deneyelim özgün bey e92 m3 yada zm4 e gerek yok e30 325 le gecerım senı gardaiş
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilal koymus vıtes oranlarını lastık ebatını 225 5 sonu hilmi ılk denemede m3 devrınde basmıs basarbasmaz 3 atmış, m3 210gıbı gelmıs yanına, dıger ıkı denemede k20 devrınde net 2 boy fark oluyo 6 cekıyo hılmı 6 başı bırakıyo gazı, devır 500az dönse 220kadar hep onde oluyo k20, Bilal de Bülente maşallah tekrardan

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilale bende gider yapayım burdan hazır m3 ü anca geçmiş arabayı özgün kullansın standart 325 le gelcem sadece hafif pazar sabahı deneyelim özgün bey e92 m3 yada zm4 e gerek yok e30 325 le gecerım senı gardaiş
    Abi pazar sabahlari yaramiyor sana ne e30 nede e46 ya

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi pazar sabahlari yaramiyor sana ne e30 nede e46 ya
    Bir pazar sabahı kahvaltılık olmuştu

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla doğru diyon la zincirleri kırıcaz inş
    Dr. Ecu

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sende driftemi araba yapıyorsun yolamı yapıyorsun belli değil iyi cesaret sendeki teneke ile gazlıyorsun ne zaman şu gözü karalığın gidecek merak içerisindeyim.

hantypR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkesın emegıne saglık gunun sonu sinirli ve kötü bitti ama saglık olsun kazasız surusler herkese

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka kesinlikle hırslı değilimdir agrasifimdir o doğru ama hırs yapmam neden hırs yapıyım en hızlı olmak gibi bir niyetimde zaten yok öle olsa elimde sürüyle video varki koymuyodum bir kaç arkadaşımın ısrarla koy demesiyle bi kaç video koymuştum senle denesek buralara video koyma gibi bir niyetimde yok ki zaten sen beni gecersin kanka neden böle yanlış anladın beni anlamadım arabana yavaş demedim hiç bi şey demedim coğu kişiyle denedim senlede biliyosun en basından beri denemek istedim yanlış anlama bilal beni başkalarıyla karıştırma lütfen..emeğiniz büyük ve gurur duyuyorum ki yaptığınız arabanın fotoğraflarını konuyu rusyadaki müşterilerime gönderiyorum bakın türkiyede ne işler var diye sen baya beni yanlış anladın sağlık olsun..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir pazar sabahı Yiğit-Y sapladıydı hatırladım
    Bi pazar sabahına karşıda BlowJop olmuştu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tayfun sen abilerinin işine karışma bi kenarda dur bakalım... Özgün cevabını bekliyorum dbn falan ugrastırma pazar sabahı 9 da olimpiyat stadına gidicem yolda deneriz
    Dr. Ecu

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı searock/// Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Kimsenin Emegine laf etmedim sadece sunu soyledim civic Hem swap Hem sokuk eger m3 sock olsa be olurdu dedim ! Neyse elinize emeginize saglik arkadaslar bu arada dun gece m3 un Sahibi Arkadas 5.vitese atmadim dedigi icon Bunu paylasma geregi duydum , Bunu tek badinage duymadim kaan Sende Duydunmu duymadinmi !? Sonra fanatiklik yapıyor oluyorum. B
    demek ki civic daha hızlı ki m3 ten 200+ hıza önce çıkmış... ygz ile m6 videosu gibi ygz hemen bırakmış falan diyolardı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)