büyük müyük adam kendininkinin üstüne oturuyor şöfer dediğin senin gibi olsun elimle vites bile atmam senin için
şaka bi yana toparladıysan esayını benim gülle ile yürütelim görmek istiyorum ne kadar hızlanmış koca oğlan
bana reddemeyeceğim bi teklifte bulunmuşsunkanka deniyelimde si daha garajdan toplasan 3 kere cıkmıştır kuzu style yatıyo bakımlarını yaptırayım uzun basarız seninle habur sınır kapısına kadarjazzla denedik gördük anca tünel yapıp geçtin 3 kağıtla..sonuç yine aynı olur
bana reddemeyeceğim bi teklifte bulunmuşsunkanka deniyelimde si daha garajdan toplasan 3 kere cıkmıştır kuzu style yatıyo bakımlarını yaptırayım uzun basarız seninle habur sınır kapısına kadarjazzla denedik gördük anca tünel yapıp geçtin 3 kağıtla..sonuç yine aynı olur
bizde üç kağıt olmaz o köprünün altından çok sular aktı kanka
5 kalem işlem yaptım bilmem anlatabildim mi
bende yürümeyen araba olmaz, yürümeyen arabada kapıda durmaz