e ne demek şimdi bu ? geçtımı yani ismail abiyi omu yani?
Printable View
e ne demek şimdi bu ? geçtımı yani ismail abiyi omu yani?
Maşallah msupra çok iyi gerçekten
yok be sulhi denemelerden once aractaki problemler sorunlar yazilmis
deneme 1 de cakioduk gaz kestik yazmislar
deneme 2 de 4 e girmemis arkadan "sanzimaaaaaannn " die ses gelio
deneme 3 de ise nedenini bilmedigimi bi neden den dolayi ismail abi basmamis , e yazmamislar nie basmadiginida o yuzden anlayamadik noldu ne bitti.
saglikli bi deneme yok goruldugu gibi sorunlu sorunlu denenmis , sahsi fikrim 4 . vitesin kactigi anda ismail abinin hizlanma ivmesi baya ii kacmasaydi gusel olurdu diorum ama onde olurdu bence
lifter ve sanziman bozukmus bide onlar var..
ozetledik iste artistlik yapma
arabada sorun varsa niye denemeye gelmisler ben onu anlamadım.
sarı corvette daha kuvvetli sanırsam masvette denyani videolardan o anlaşılıyor
ayrıca neden hala saglam şanzuman alınmamakta araclara ?
bende diorum altta isim yazan mesajlar neden azaldı :)
arkadaslar bahane bir .... gibidir herkesde bir tane vardırrrrrr
masevette kaç shot nos basmış bellimi acaba?
bu arada iki otomobilide kutlarım
İsmail abi maşallah sağlam bişi bu msupra:)
bisi belli diil semih gordugun gibi bi bildigimi butun arabanin problemleri yolda gorsek sunu bunu va die sayabiliriz belki :D bende anlamadim arizali arabayla taa kalk ordan gel yaris , yada araclarin hepsimi surekli arizali gezio sari vettede denerken arizaliydi ?
Off of of maş...nokta yaw:)
beyler öle hayal yanlış video editlemekle olmaazzz tamam yapın arabayı dewneylim spining tires diosunuz nerde duyamıoruss spin spin spin HEPMSUPRA SESİ ne spini yaaaa 100 boy geçio 1 andaa hala çekiosunuz beyler 4 kereden 1 inde ayak çekilmiş o video var gerçek editlenmemiş videolalrı koyucam arkada kaldığı videoyuda koyucam emeğe saygı duyun dedikce gereksiz hareketlewr yapılıo susim dedim yeter.
lafim AVK servise degil ..o vidyoyu yapan arkadasa
lutfen yanlis anlasilmasin.....
Volkan abi kusuruma lutfen bakma okudusaniz tekrar ozur dilerim yanlış anlaşılma olmasın
dilerim
çok başarılı..
ya anlamadığım neden Ankara'ya geldiler o zaman ben anlamadım inşallah sorunları çözülür bi daha denenir güzel bi günde yalnız o videoya sorunları yazılması pek hoş olmamış 3. denemede İsmail abi basmamış orda neden sorun yazmamışlar acaba? edit yapan her kimse bilmyorum garip davranmış
burdan lütfen AVK çalışanları yanlış bişi anlaşılmasın gerçekten emek çekip güzel bi swap hazırlmışlar yalnız videoyu hazırlayan her kimse saçmalamış biraz
ismail abi Telde şöyle dedi "o videoyu yapan arkadaşa sölersensewinirim o 3rd roll dediği videonun dewamındaki konuşmaları neden basmadığını ve cvp ını yasssın" dedi anlayana
ARKADAŞAR 3. ROL DA 3 VİTESTE GAZLADIK 3 VİTESİM SARDI YOLU TUTDU DEDİGİM ANDA 4 E ATTIM SARDI VE BARİYERLERE DOGRU ÇOK YAN VERDİ ÇEKTİM AYAGIMI VE KONUŞTUK BUNUNLA İLGİLİ TELSİZDEN KONUŞTUK VE 4. ROL VARDI ONUDA KOYSAYMIŞ ŞİMDİLİK BU KADAR KONU UZARSA YADA DÜZELTMEYE GEÇİLMESSE BENDE ONA İTAFEN VİDEO KOYARIM LÜTFEN.NEYSE BU KONUYLA İLGİLİ BİRİLERİ İLGİLENSİN TEŞEKKÜRLER + BEN HAYATIMDA HİÇ BİR KALKIŞIMDA YOK VİTES ATAMADIM YOK GEÇ KALDIM DEMEDİM ARKADA BİLE KALSAM BASARIM YAKALAMAYA ÇALIŞIRIM AMA KONTÜROLÜ KAYBEDİNCE MECBUR KADIM ONUN İÇİN BIRAKTIM 200 KM NİN ÜZERİNDE YAN DÜŞÜNÜNÜN ARTIK:ofk:
Selamlar,
Tebrikler Masvette yi bayagi farkli gecmissiniz.Keske beni de cagirsaydiniz,telefon numaram hem ozgunde hem ismail abi de vardi.Bu yarisa volkan bey yaristan 10gun once sms atarak haber verdi fakat sonra haber gelmeyince iptal oldu diye dusundum.O gunlerde istanbul yagmurluydu.
Zaferinize golge dusurmek istemem ama motorsiklet yarislari beni sasirtti cunku motorsikleti gecebildiginiz yer 250+ kmh suratler ki turbo olmayan bi motorsikletin artik bittigi suratler.Oysa ki hem kendimden hem de USA deki Supra (800HP)-Hayabusa videolarinda gordugum Hayabusanin hic one cikamadigidir.Hatta siz NOS kullanarak basiorsunuz yani lag tamamen yok gibi birsey.
Avk nin yaptigi videoya neden sinirlendin ozgun anlamadim,cunku Msupranin gectigi roll lar da video da var.Sadece son roll u koyup video yapsa tamam sinirlenmekte haklisin.Ayrica tebrik de var videoda.Mazeretler ise bos.50lik NOS yazilmis,komik :) Gecilen araba her zaman dusuk rakamlar soyluyor,dunyanin her yerinde boyle.
Merak ettigim bisey var,ismail abi neden her viteste once kesici sonra vites degistiriosun??
Sertan
sertan geçildiği rolllda şöle bişiy var o videonun dewami gelince anlayacaksınız saten :) keşke gelseydin ben msg attım sana ama cvp vermeyince ısrar etmedim bende yurtdışında felan dediler keşke olsaydınız neyse hayırlısı hayabusanın öne çıkması sarma yüzünden olduğuun düşnüyorum ben. kendi fikrim :)
ehehehe hayırlısı :D belki yarındanda yakın olur videolar havalar düzelse eylenices hepberaber hayrlısıyla ehe :)
video gelio1 min yaşamadığı traction problemini göstericem 200 le :)
SERTANCIM MERABA İLK ÖNCE SANA ÇOK HABER GÖNDERDİM GELİRSİN DİYE:(SERTANCIM ARKALARINDA OLDUGUM VİDEOYU YADA İLK HAYABUSA VİDEOSUNU İZLEMEDİN HERALDE BEN İSTERSEM CİDDİYE ALIR VE HİÇ ÖNÜME ONLAR GEÇMEDEN GİDERİM
AMA ZEVK ALIYORUM ONLARI YAKALARKEN
HAAAAA BİDE HALA SENİNLE DENEDİGİM LASTİKLER DURUYOR ÜSTÜNDE
VE 1.4- 1.5 BASIYORUM 2BAR BASTIGIMDA ÇOK DEGİŞİK OLUYO
ONU TURBOLU HAYABUSAYA SAKLADIM
SENDE GELİRMİSİN
HER ZAMAN BEKLERİM
ÖNCE KESİCİ OLAYINA GELİNCE ÇOK ZEVKLİ OLUYO
ÇOK HOŞUMA GİDİYO
DENEMEK İSTEYEN HERKESE KAPIM SONUNA KADAR AÇIK 24 SAAT
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
halilcakir in koydugu videonun yarısı mazeret... ve 3rd roll'un koyulması gereksiz olmuş , onun amacını anlayamadım..
avk servise ve msupra'ya tebrikler
havaların duzeldıgı zamanlarda yapılacak rollerde arkadan camera car olmak ısterım :D
http://uk.youtube.com/watch?v=cjTn5-rkAIA
Beyler buyrun 3.cü roll un TRaction olmadığını iddda etttiğiniz video :)
yorumsuz :)
ayip okdar mazeret yazip 3. denemede bole bi olayi gostermemek sonra gecmis gibi yorumsuz birakmak ayip .
bu halil çakır yüzündn avk servisi bilmeyen insanlar soğuyor o servisten ... 1 kişi yüzünden olan servis in adına oluyor ...
valla helal olsun .200 km le gıderken o sekılde yanlayıp gerı toparlamak herkesın harcı deıl.
allah kaza bela vermeın nazarlardan korusun.
masallah.
http://img526.imageshack.us/img526/2995/nazarlikrs0.gif
avk servisle içalakası yok bnun beyler volkan abiyi ve mütevazılığını bilen herkes bilir sakinliğiini kesinlikle Servis ve kişisel alınmasın yeneliyorum SERVİS VE KİŞİSEL ALınmasın bu video .
selam Sertan bey,
inanmasi niye güç ama araçta gercekten 50hp nos var idi.msuprayada 1.38bar yazdik araç sahibi ismail oyle dedigi icin, niye bize takildiniz.:) video izledi iseniz araclarda cok asiri bir fark yok(msupra hep fark atarak), sadece 4. vitese gecmedigi zaman isinlaniyor msupra. benim o gün cıktıgım maksimum surat 179km/h idi(driftbox) 3. yaris, onun icin msupra 200km/h sarmiyor daha dusuk suratte sariyor, zaten ben anlamistim yarisi biraktigini! daha yeni bitti motor ve yarismaktan zevk aldigim icin boyle yarismaya karar verdim. ben ankaraya ailece geldim eglenmek icin ve yarismaya karar verdim bu kimseyi ilgilendirmez arkadaslar. gecilen benim size ne?mazeretler bos degil gercek, ama ben msuprayi tebrik ettim ve yenilgiyi kabul ettim, ama herkez halen degisik frekansda. ve seviyeyi dusurenler var ne yazikki, burda kimse dusman degil herkezin fikri olabilir saygi duymak lazim. su an maseratinin sanzumani yapiliyor cumartesi biter insallah sonra tekrar deneriz hep beraber, guzel bir organizasyon yapin Sertan bey hep beraber eglenelim ve kimin araci 1 numara belli olsun.
volkan
selam,
halil cakir benim gordugum sadece msuprayı tebrık ederek ve yenilgimizi kabul ederek hiç editlemeden INGILIZCE tüm cektigimiz videoları eksiksiz sadece bizim sitemizede yayınladı. bildiginiz baska birsey varsa soyleyin ilgilenim, yoksa gunahına girmeyin.
volkan