User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
205 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: MSUPRA VS Masvette (direk Video)

V8 Killer
    Misafir
    Selamlar,
    Tebrikler Masvette yi bayagi farkli gecmissiniz.Keske beni de cagirsaydiniz,telefon numaram hem ozgunde hem ismail abi de vardi.Bu yarisa volkan bey yaristan 10gun once sms atarak haber verdi fakat sonra haber gelmeyince iptal oldu diye dusundum.O gunlerde istanbul yagmurluydu.
    Zaferinize golge dusurmek istemem ama motorsiklet yarislari beni sasirtti cunku motorsikleti gecebildiginiz yer 250+ kmh suratler ki turbo olmayan bi motorsikletin artik bittigi suratler.Oysa ki hem kendimden hem de USA deki Supra (800HP)-Hayabusa videolarinda gordugum Hayabusanin hic one cikamadigidir.Hatta siz NOS kullanarak basiorsunuz yani lag tamamen yok gibi birsey.
    Avk nin yaptigi videoya neden sinirlendin ozgun anlamadim,cunku Msupranin gectigi roll lar da video da var.Sadece son roll u koyup video yapsa tamam sinirlenmekte haklisin.Ayrica tebrik de var videoda.Mazeretler ise bos.50lik NOS yazilmis,komik Gecilen araba her zaman dusuk rakamlar soyluyor,dunyanin her yerinde boyle.
    Merak ettigim bisey var,ismail abi neden her viteste once kesici sonra vites degistiriosun??

Sertan

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sertan geçildiği rolllda şöle bişiy var o videonun dewami gelince anlayacaksınız saten keşke gelseydin ben msg attım sana ama cvp vermeyince ısrar etmedim bende yurtdışında felan dediler keşke olsaydınız neyse hayırlısı hayabusanın öne çıkması sarma yüzünden olduğuun düşnüyorum ben. kendi fikrim
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

V8 Killer
    Misafir
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sertan geçildiği rolllda şöle bişiy var o videonun dewami gelince anlayacaksınız saten keşke gelseydin ben msg attım sana ama cvp vermeyince ısrar etmedim bende keşke olsaydınız neyse hayırlısı hayabusanın öne çıkması sarma yüzünden olduğuun düşnüyorum ben. kendi fikrim
    Senden msg gelmedi Sarma olmasa da geride kalir gibi.Ama bisey diyemeyiz,varsayim.Sen neden Honda yi goturmedinyoksa sana da mi haber gelmedi ,artik senin de videolarini izlemek isteriz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehehehe hayırlısı belki yarındanda yakın olur videolar havalar düzelse eylenices hepberaber hayrlısıyla ehe
    www.drecu.com

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı V8 Killer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,
    Tebrikler Masvette yi bayagi farkli gecmissiniz.Keske beni de cagirsaydiniz,telefon numaram hem ozgunde hem ismail abi de vardi.Bu yarisa volkan bey yaristan 10gun once sms atarak haber verdi fakat sonra haber gelmeyince iptal oldu diye dusundum.O gunlerde istanbul yagmurluydu.
    Zaferinize golge dusurmek istemem ama motorsiklet yarislari beni sasirtti cunku motorsikleti gecebildiginiz yer 250+ kmh suratler ki turbo olmayan bi motorsikletin artik bittigi suratler.Oysa ki hem kendimden hem de USA deki Supra (800HP)-Hayabusa videolarinda gordugum Hayabusanin hic one cikamadigidir.Hatta siz NOS kullanarak basiorsunuz yani lag tamamen yok gibi birsey.
    Avk nin yaptigi videoya neden sinirlendin ozgun anlamadim,cunku Msupranin gectigi roll lar da video da var.Sadece son roll u koyup video yapsa tamam sinirlenmekte haklisin.Ayrica tebrik de var videoda.Mazeretler ise bos.50lik NOS yazilmis,komik Gecilen araba her zaman dusuk rakamlar soyluyor,dunyanin her yerinde boyle.
    Merak ettigim bisey var,ismail abi neden her viteste once kesici sonra vites degistiriosun??

Sertan
    amerikadaki asfalti birisi turkiyeye dokerse hepimiz gider orda denemeyi izleriz bakalim one gecebiliromu hayabusalar .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

V8 Killer
    Misafir
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerikadaki asfalti birisi turkiyeye dokerse hepimiz gider orda denemeyi izleriz bakalim one gecebiliromu hayabusalar .
    Bizdede iyi asfaltlar var,ben nerelerde oldugunu cok iyi biliorum.Dikkatimi cekti volkan bey (masvette) roll lardan birinde asfaltin iyi tutacagini gorup burda basalim demis ve Msupra da o asfaltta hic traction problemi yasamamis.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video gelio1 min yaşamadığı traction problemini göstericem 200 le
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizdede iyi asfaltlar var,ben nerelerde oldugunu cok iyi biliorum.Dikkatimi cekti volkan bey (masvette) roll lardan birinde asfaltin iyi tutacagini gorup burda basalim demis ve Msupra da o asfaltta hic traction problemi yasamamis.
    var , bizde bize gore iyi asfalt var burdakiyle kiyasi bile olmaz, en basiti tozlu butun yollar , ben amerikadaki busa supra ornegi icin soledim asfalt kiyasini . ayrica masvettede cok bi traction problemi yokki bariz gorunen msupranin bi sure tutunamadigi

iso335 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar,

Sertan
    SERTANCIM MERABA İLK ÖNCE SANA ÇOK HABER GÖNDERDİM GELİRSİN DİYESERTANCIM ARKALARINDA OLDUGUM VİDEOYU YADA İLK HAYABUSA VİDEOSUNU İZLEMEDİN HERALDE BEN İSTERSEM CİDDİYE ALIR VE HİÇ ÖNÜME ONLAR GEÇMEDEN GİDERİM
    AMA ZEVK ALIYORUM ONLARI YAKALARKEN
    HAAAAA BİDE HALA SENİNLE DENEDİGİM LASTİKLER DURUYOR ÜSTÜNDE
    VE 1.4- 1.5 BASIYORUM 2BAR BASTIGIMDA ÇOK DEGİŞİK OLUYO
    ONU TURBOLU HAYABUSAYA SAKLADIM
    SENDE GELİRMİSİN
    HER ZAMAN BEKLERİM
    ÖNCE KESİCİ OLAYINA GELİNCE ÇOK ZEVKLİ OLUYO
    ÇOK HOŞUMA GİDİYO
    DENEMEK İSTEYEN HERKESE KAPIM SONUNA KADAR AÇIK 24 SAAT
    msupra

msky

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    halilcakir in koydugu videonun yarısı mazeret... ve 3rd roll'un koyulması gereksiz olmuş , onun amacını anlayamadım..

avk servise ve msupra'ya tebrikler

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    havaların duzeldıgı zamanlarda yapılacak rollerde arkadan camera car olmak ısterım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://uk.youtube.com/watch?v=cjTn5-rkAIA

Beyler buyrun 3.cü roll un TRaction olmadığını iddda etttiğiniz video

yorumsuz
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayip okdar mazeret yazip 3. denemede bole bi olayi gostermemek sonra gecmis gibi yorumsuz birakmak ayip .

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yorumsuz
    bunu o halilcakir in videoya response yapsanıza, onu goren bunuda gorsun

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yorumsuz
    hahaha baya bi gitmiş be allahtan bilek sağlam

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayip okdar mazeret yazip 3. denemede bole bi olayi gostermemek sonra gecmis gibi yorumsuz birakmak ayip .
    Ayip deil başka bişiyde burda söylenmez.O kişinin karakteri öle.

Volkan abi ve İsmail abiye saygılar.
    "Wagen"thusiast

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu halil çakır yüzündn avk servisi bilmeyen insanlar soğuyor o servisten ... 1 kişi yüzünden olan servis in adına oluyor ...
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla helal olsun .200 km le gıderken o sekılde yanlayıp gerı toparlamak herkesın harcı deıl.
    allah kaza bela vermeın nazarlardan korusun.
    masallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avk servisle içalakası yok bnun beyler volkan abiyi ve mütevazılığını bilen herkes bilir sakinliğiini kesinlikle Servis ve kişisel alınmasın yeneliyorum SERVİS VE KİŞİSEL ALınmasın bu video .
    www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)