temeeeeemm
bu daha guzel bi video imiş.
inşallah sorunlar çözüme kavuşur bi daha izleriz.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Maşallah msupra çok iyi gerçekten
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
yok be sulhi denemelerden once aractaki problemler sorunlar yazilmis
deneme 1 de cakioduk gaz kestik yazmislar
deneme 2 de 4 e girmemis arkadan "sanzimaaaaaannn " die ses gelio
deneme 3 de ise nedenini bilmedigimi bi neden den dolayi ismail abi basmamis , e yazmamislar nie basmadiginida o yuzden anlayamadik noldu ne bitti.
saglikli bi deneme yok goruldugu gibi sorunlu sorunlu denenmis , sahsi fikrim 4 . vitesin kactigi anda ismail abinin hizlanma ivmesi baya ii kacmasaydi gusel olurdu diorum ama onde olurdu bence
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
lifter ve sanziman bozukmus bide onlar var..
Experience is what you get when you don't get what you want.
ozetledik iste artistlik yapma
arabada sorun varsa niye denemeye gelmisler ben onu anlamadım.
sarı corvette daha kuvvetli sanırsam masvette denyani videolardan o anlaşılıyor
ayrıca neden hala saglam şanzuman alınmamakta araclara ?
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
masevette kaç shot nos basmış bellimi acaba?
bu arada iki otomobilide kutlarım
İsmail abi maşallah sağlam bişi bu msupra![]()
körler sağırlar
bisi belli diil semih gordugun gibi bi bildigimi butun arabanin problemleri yolda gorsek sunu bunu va die sayabiliriz belkibende anlamadim arizali arabayla taa kalk ordan gel yaris , yada araclarin hepsimi surekli arizali gezio sari vettede denerken arizaliydi ?
Off of of maş...nokta yaw![]()
beyler öle hayal yanlış video editlemekle olmaazzz tamam yapın arabayı dewneylim spining tires diosunuz nerde duyamıoruss spin spin spin HEPMSUPRA SESİ ne spini yaaaa 100 boy geçio 1 andaa hala çekiosunuz beyler 4 kereden 1 inde ayak çekilmiş o video var gerçek editlenmemiş videolalrı koyucam arkada kaldığı videoyuda koyucam emeğe saygı duyun dedikce gereksiz hareketlewr yapılıo susim dedim yeter.
lafim AVK servise degil ..o vidyoyu yapan arkadasa
lutfen yanlis anlasilmasin.....
Volkan abi kusuruma lutfen bakma okudusaniz tekrar ozur dilerim yanlış anlaşılma olmasın
dilerim
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ya anlamadığım neden Ankara'ya geldiler o zaman ben anlamadım inşallah sorunları çözülür bi daha denenir güzel bi günde yalnız o videoya sorunları yazılması pek hoş olmamış 3. denemede İsmail abi basmamış orda neden sorun yazmamışlar acaba? edit yapan her kimse bilmyorum garip davranmış
burdan lütfen AVK çalışanları yanlış bişi anlaşılmasın gerçekten emek çekip güzel bi swap hazırlmışlar yalnız videoyu hazırlayan her kimse saçmalamış biraz
körler sağırlar
ismail abi Telde şöyle dedi "o videoyu yapan arkadaşa sölersensewinirim o 3rd roll dediği videonun dewamındaki konuşmaları neden basmadığını ve cvp ını yasssın" dedi anlayana
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ARKADAŞAR 3. ROL DA 3 VİTESTE GAZLADIK 3 VİTESİM SARDI YOLU TUTDU DEDİGİM ANDA 4 E ATTIM SARDI VE BARİYERLERE DOGRU ÇOK YAN VERDİ ÇEKTİM AYAGIMI VE KONUŞTUK BUNUNLA İLGİLİ TELSİZDEN KONUŞTUK VE 4. ROL VARDI ONUDA KOYSAYMIŞ ŞİMDİLİK BU KADAR KONU UZARSA YADA DÜZELTMEYE GEÇİLMESSE BENDE ONA İTAFEN VİDEO KOYARIM LÜTFEN.NEYSE BU KONUYLA İLGİLİ BİRİLERİ İLGİLENSİN TEŞEKKÜRLER + BEN HAYATIMDA HİÇ BİR KALKIŞIMDA YOK VİTES ATAMADIM YOK GEÇ KALDIM DEMEDİM ARKADA BİLE KALSAM BASARIM YAKALAMAYA ÇALIŞIRIM AMA KONTÜROLÜ KAYBEDİNCE MECBUR KADIM ONUN İÇİN BIRAKTIM 200 KM NİN ÜZERİNDE YAN DÜŞÜNÜNÜN ARTIK![]()
msupra
msky
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)