V8 Killer Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar,
Tebrikler Masvette yi bayagi farkli gecmissiniz.Keske beni de cagirsaydiniz,telefon numaram hem ozgunde hem ismail abi de vardi.Bu yarisa volkan bey yaristan 10gun once sms atarak haber verdi fakat sonra haber gelmeyince iptal oldu diye dusundum.O gunlerde istanbul yagmurluydu.
Zaferinize golge dusurmek istemem ama motorsiklet yarislari beni sasirtti cunku motorsikleti gecebildiginiz yer 250+ kmh suratler ki turbo olmayan bi motorsikletin artik bittigi suratler.Oysa ki hem kendimden hem de USA deki Supra (800HP)-Hayabusa videolarinda gordugum Hayabusanin hic one cikamadigidir.Hatta siz NOS kullanarak basiorsunuz yani lag tamamen yok gibi birsey.
Avk nin yaptigi videoya neden sinirlendin ozgun anlamadim,cunku Msupranin gectigi roll lar da video da var.Sadece son roll u koyup video yapsa tamam sinirlenmekte haklisin.Ayrica tebrik de var videoda.Mazeretler ise bos.50lik NOS yazilmis,komik :) Gecilen araba her zaman dusuk rakamlar soyluyor,dunyanin her yerinde boyle.
Merak ettigim bisey var,ismail abi neden her viteste once kesici sonra vites degistiriosun??
Sertan