Kelalper o zamana kadar Ayırbacakları Yazılımını atabilir :D
Printable View
Kelalper o zamana kadar Ayırbacakları Yazılımını atabilir :D
Müsait olursa Enes gelir.. BA Type-R.. Hakkıyla giden, iyi bi kprolu EP3.. Onla yürüyen araba hızlıdır yeterince :D
Selçuk sen ortalığı kızıştırıyorsun.. Asıl sana ayır bacakları yapacaklar göreceksin :D
:DBenden çok iyi rolling yancısı olur şu aşama
Sadece ağırlık yapmak için gelirim adeta bir taş parçası misali :D
Maşallah Utkucum Abinede selamlar
maşallah kardeşim abi kardeş eyvallah.
her videosundan ayrı keyif alıyorum bu a3 ün maşallah ateş attığı kısım çok güzel
Her iki aracada masallah.
Utku kardesim emin adimlarla ilerliyor walla tebrikler tekrardan :)
kanka araçlara maşşallah ayrıca sanada eline sağlık ya ne güzel bir video olmuş öyle :D dragtimes info mu neydi youtubede onların hep böyle oluyordu yanılmıyorsam güzel valla kanka prf olmuş
İki aracada maşallah.
Teşekkürler :) Aslında senin daha çok ilgini çekecek şeyler de mevcut, bu konuda görünmüyor ama..
Poliüretan dogbone, salıncak burçları, viraj demir lastikleri, askı rotu burçları falan.. KW coilover ve h&r 22 mm arka sway barla destekledim..
Standarda göre epey rijit ve keyifli :)
Hahaha Şafak sağolsun güzel montajladı, aynen dediğin gibi, yurtdışı çekimleri gibi oldu :) Teşekkür ettim :)
Teşekkürler.
maşallah guzel yuruyoo egrçekten ses çok hoş...
Utku güzel olmuş ellerine emeğine sağlık.
Enes en son Mehmetin SUS ile kafa burun gidiyordu BS SUS u 2 boy falan geçiyordu diye hatırlıorum. Yanlışta olabilir yanlışlık varsa kusura bakmayın.
Utku perşembe akşam çağırdı saolsun ama dün sabah erkenden günübirlik Milanoya gideceğim için bir de koyduğum Denso İridiumların tırnak ayarı cortladığı ve ayarını yapamadığımız için çıkamadım. Saolsun utku daha önce GT28 li bir A3 le benin araba bu diye sağlam bi şaka yapmıştı ne olduğumu şaşırmıştım. O akşam utkunun AD ile denediğimizde de 4 de ben açmaya başlıodum. Yazın ortasıydı bide cutout falan yoktu. Ayarda çok zengindeydi. Şimdi daha iyi yerlerde ama daha yazılımı bitiremedik. Kısa sürede halledicez inşallah.
Sen nerdesin kayıp adam :)
Yanımda arkadaşım varken 4 sonuna doğru çıkıyordun evet :) Arkadaşı sen alınca miyop durumu hatırlıyorum sanki :D
Gel de bakarız durumlara :) :)
Milanodaydım sabah gittim Akşam geldim. Bittim yollarda. 3 saat uçtum 300 km araba kullandım 2 saat uykuyla 3 saat geri uçtum 1.5 saat istanbul köprü trafiğinde araba kullandım akşamın 11 inde. Geberiorum.
Ulan arkadaşı ben alımca 2 boy öne geçiodun da bendeki tesisatı yola bırakacak durumumuz mu vardı. Zaten senden 50 kg ağırım normalde de lapacı.
Geçmiş olsun, yat dinlen biraz, havalar da kötü zaten, müsait zamanda bakarız..
2 boydan kastın ne boyu anlamadım. Benim arabam 4.2 metre. 2*4.2=8.4m yapar. Farkın 8.4 metre ile uzaktan yakından alakası yoktu da, sen bu ara çok deneme yaptın, şaşırdın heralde :)
Videosuz denemeyelim :)
Video isteriz beyler makarasına basmışınız işte onu geçin :)
Sus oğlum, kaç gündür sataşıyorum piyasada yok adam, bulmuşuz tadını çıkaralım :)
sana saplamak farz oldu. :D söz acıtmiicaz.
Gel buyur, gelmeyen sensin :D
Olmalı. Sonra boy hesabında anlaşamıyoruz :D
kardeşim tekrar izledim tekrar bi MAŞALLAH diyim dedim emeğine sağlık.
Masallah 2 araca , ukku sana ayrı masallah emegının karsılıgını almıssın. Ayrıca 14. sanıyedekı alevli sahne harıka olmus :)
çok güzel yürümüş a3 :) alev sahnesi harika olmuş
Maşallah iki araçada, utku abinle 3 vites denedınız mı? 75km hızlarda
aaaa abisi,ne saplamış :D:D:D maşALLAH ikinizede
Daha güzel alevler de varmış denemelerden sonra, kayıtta değillermiş.. İnşallah sonraki videolara :) :) Teşekkürler.
Benim derdim protifetrolü beleşe getirmek. Geçilen ısmarlasın demedik mi :D :D
Sağol, 3. vites 80 85 gibi denedik, Cupra bir süre yarım boy 1 boy arası önde götürdü, 140 150 gibi yine geçmiştim, ama bu kadar farkla bitmedi..
Bizde her bireyin tuhaf hareketleri var biliyorsun. Abim pasif rollingci, baba Ari Vatanen zamanından kalma, gripte alayımıza gider, anne de bindiği arabayı dualarıyla geçirtmez :D :D
Maşallah :)
Maşallah a3 hakkıyla yürüyor Cuprada hakkıyla gidiyor güzel deneme :)
Bülent Raymana Selamlar :D
cupra ayağını gaza tam basmamıştır :D
Sağol, 3. vites 80 85 gibi denedik, Cupra bir süre yarım boy 1 boy arası önde götürdü, 140 150 gibi yine geçmiştim, ama bu kadar farkla bitmedi..
Tahmin ettım onun ıcın sordum, cupra ıcın 80 uygunda 85de yukarda kalıyo bıraz 70 75gıbı basılsa çok daha ıyı gıdıyo:)
ukku bak kandırmışın bizi :D
Her kombinasyonu yapmaya çalıştık ama gidip farkın en çok olduklarını değil, mantıklı olanları koydum :)
3. vites 80 gibi basınca bi süre yanımda kaldı, sonra yine geçtim, tahminimce 3-4 boy farkla bitirdik. Benim 2. vitesim 112'de bitiyor, ona göre düşünürsek, 3. vites 80 a3 için epey alt oldu :)
Cupranın 3. vites 65-70 gibi bastığı da var, ben 2 deydim, onda muhit boyu oldu.
İki taraf için de en mantıklısı 2. vites 55-60 gibi olanlar ki videolar da onlar zaten :)
Huyum kurusun, abimi rezil etmek için yaptım. :D
deneme guzel sonucta guzelde utku arka sway bar burclardan sonra ayrı ayrı nasıl degısmeler oldu aracta onlardanda bıraz bahsetsene:D, su ankı genel durumu nasıl sertlık, onden kayma vs..
top speede dogru cupranın yaklasma ıhtımalı varmı sence? 100-250de mesela..
.D:D:D:D 3 85:P yok ya kg hp belli , top sppede dogru belkı ..
olm hayatın gırtlak biraz az ye.