O gece göstergede baya döndük, yaklaşamıyor. Ama bir yerden sonra fark çok açılmıyor. Zaten videoda da belli.
Utku'nun şöyle bir spy'ı da var elimde gene o geceden kalma... :D
http://img802.imageshack.us/img802/2607/picture4l.png
Printable View
O gece göstergede baya döndük, yaklaşamıyor. Ama bir yerden sonra fark çok açılmıyor. Zaten videoda da belli.
Utku'nun şöyle bir spy'ı da var elimde gene o geceden kalma... :D
http://img802.imageshack.us/img802/2607/picture4l.png
Top Gear'ın Golf Mk4 GTI testini izlemişsindir belki, Jeremy Clarkson Mk4 GTI için bi GTI'dan çok alışveriş arabası gibi diyor.. Haksız sayılmaz :)
Bu da linki: Old Top Gear VW Golf Mk4 GTi
Standart A3 1.8T ile Mk4 GTI hemen hemen aynı.. A3 kilodan sebep olabilir, az daha iyi sonuçlar çıkarmış.. Bu da ikisinin de içinde bulunduğu bir test linki:
Rover 200 Vi – Fiat Punto GT – Bmw 318Ti Compact – Honda Civic VTi – Fiat Bravo HGT – VW Golf GTi – Seat Ibiza GTi 16V – Alfa Romeo 145 Quadrifoglio – Citroen Saxo VTS – Audi A3 1.8T Sport –
Şase Golf4, Audi A3 ve Seat Leon Mk1 olarak ortak. Yani standart hali bile mükemmel yol tutuşa sahip olan Leon Cupra R ile Audi A3 aynı şaseye kurulduğuna göre, biraz yapılırsa bu da olur dedim, yanılmamışım :)
Seat Cup'da yarışan Leon Cupra R'larda KW Variant1 kullanılıyor. Onlardan edindim. Uzun yolda da bindiğim arabamın konforu rahatsız edici seviyede bozulmadı ancak Jeremy'nin söylediği "shopping car" durumu ortadan tamamen kalktı :) Arka sway barla birlikte kafadan kayma çok belirgin azaldı. İlla bi yer kayacaksa, arka kayıyor :) Tabi ki düşük viteslerde tam gaz girilen bir virajdan bahsetmiyorum :)
Poliüretan salıncak burçları ve alt şanzıman kulağı ile (dogbone mount) gaz tepkileri belirgin iyileşti. Gaza basınca kafanın havaya kalkıp arkanın yere basma eğilimi standardından oldukça az. Tabiki bunda coiloverların da etkisi var. Aynı şekilde viraj çıkışlarında çizgiden çıkmadan hızlanmak da kolaylaştı. Ön tekerleklerin açıları virajda zorlansalar dahi bozulmamak için epey direniyor :) Askı rotları ve viraj demir lastiklerinin poliüretan oluşu da zamanla oluşan boşlukların yok olmasından sebep bi tokluk yarattı ama onları çok fazla tecrübe edemedim desem yeridir.. :)
Tabiki bunları uyguladığımız arabanın ön takımında, kauçuk bağlantı ve takozlarında iyi durumda olmayan hiç bir parça yok, çok şükür arabamın aldığı bi darbe-hasar da yok.. O yüzden şase rijitliğini koruyor. Hamur olmuş şasede istediğin kadar uğraş olmaz, biliyorsun :)
:) :) :)
Şafo cevaplamış, bana dicek söz kalmamış :)
Evet biliyorum alt yapilarinin ayni oldugunu
ondan dolayi standratta yol tutus kotu, ne derece iyi olur diye dusunmustum
ancak cupra r da. gene ayni alt yapiyi kullanan eski ttlerde s3te kotu degil ancak cokda iyi yol tutusa sahip degiller, yani sinifindaki araclara gore, cupra arkadan kayma problemi var yumusak arkasi, kotu degil ama sinifinda tepelerdede degil, pist sureleride oyleydi..
coille cok iyi olduguna eminim,
Quattro olan tt ve s3un altyapisi cook farkli, hatirlatma :)
Masallah kankacim, sasirmadim :)
Utku emeginin karşılıklarını alıyorsun, kazasız belasız kullan. Megane RS e H&R yay taktık patinaj eğilimi azaldı şükür.
maşallah iki aracada...
Alp onun altından o arabayı alacak haberi yok.
UTKU maşallah daha yeni izleyebildm videoyu :)
sırayla gelicekdir artık videolar
helal guzel yuruyor
hakkaten bravo.. Caddebostan sahilde Tın Tın gezerken, yanımdan iki tane 1.8 geçmişti :D
Allahtan gitmeye çalışmamışım, çok talihsiz bir konulu film çekilecekti yoksa :hahaha:
maşallah çok güzel gitmiş a3. fakat çekimler daha da bi güzel olmuş :D
perşembe organizasyonuna geliyormusun?
İki kişinin olduğu arabada yolcu koltuğunda ben vardım.Sahrayıcedit marmarise bekleriz:)