GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı perşembe organizasyonuna geliyormusun? Perşembe İstanbulda olma ihtimalim var. Ama kesin değil. Nedir organizasyon pmle bi detay atar mısın.
if in doubt, flat out. instagram: utkuuzunoglu
kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Beyaz cooperlı bır arkadasla konusmustuk boyle bır senaryonun oldugu bır gece ,o senmıydı acaba ukku Nickli Üyeden Alıntı O arkadaş sen miydin hakikaten Aynen bendim o, da araba Gri siz yapmayın bari Helal olsun, çok başarılı araçlar. Bi arabada 2 kişi birinde tek kişi vardı sanırım. Marmarise çağırmıştınız da polisten kaçınca goremedim sizi
İki kişinin olduğu arabada yolcu koltuğunda ben vardım.Sahrayıcedit marmarise bekleriz
kurtbil Nickli Üyeden Alıntı İki kişinin olduğu arabada yolcu koltuğunda ben vardım.Sahrayıcedit marmarise bekleriz Tamam ugrarım bi ara
Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Aynen bendim o, da araba Gri siz yapmayın bari Helal olsun, çok başarılı araçlar. Bi arabada 2 kişi birinde tek kişi vardı sanırım. Marmarise çağırmıştınız da polisten kaçınca goremedim sizi Teşekkürler Polisten kaçabildiysen problem yok. Can'ın da dediği gibi, Atatürk Cad. Marmaris'de oluyoruz haftasonları.. Bekleriz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları