|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: s2000
|
Evet sonunda 3. buluşmamızı da gerçekleştirdik. Sabah buluşma noktasında Köksalla konuşurken Riva' nın ormanlarını boşver ben sizi Riva' nın daha güzel bi parkuruna götüreyim dedi. Önce mırın kırın ettim. Ama parkuru görünce tamam dedim tam bizim aradığımız parkurmuş
Battık çıktık tekrar battık tekrar çıktık ama sonunda parkuru tamamladık ![]() Videolar ve resimleri yavaş yavaş yüklüyorum. Yükledikçe güncelleyeceğim. Çamuru, mücadeleyi ve takım çalışmasını seven herkesi bekliyoruz bir sonraki organizasyonumuza ![]() Organizasyona katılan ve başarıyla parkuru tamamlayan kahraman ekip arkadaşlarımız ;
Ve işte Muhteşem Ekip ![]() Bu arada bilgisayarınızın ekranını silmeyin onlar leke değil Ramazan' ın suratındaki gerçek çamurdur ![]() ![]() ![]() ![]() Jimmy ![]() Benim güzel Müteahhit Jipim Kia Sorento XForce ![]() ![]() Cemal ve Kahraman Nivası ![]() ![]() Atış Talimlerimiz ![]() ![]() ![]() Engin Range Rover V8 ![]() Niva Batış ![]() ![]() Köksalla Ramazan Kurtarıcımız Vitara ile Sürekli her noktada batıp parkurda batma rekoru kıran Cemal ve Lada Nivamızı vinçle çekiyorlar ![]() ![]() ![]() Ve Parkuru başarıyla tamamlayan araçlarımızın yarış sonu durumları Biraz kirlenmişiz ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Videolarımız yavaş yavaş gelsin ![]() Evet bu video çok özel bir video oldu. Arkadaşlar tutturdular Bora bize Kleopatranın Çamur Banyosunu göster diye Ben de onları kırmadım tabii ki Bu arada paniğe gerek yok videodaki çığlıklar çamur banyosu esnasında atılan zevk çığlıklarıdır __________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... Son Düzenleyen BoraRS; 26-12-2011 09:36. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Range Rover, Focus cdti, S2000
|
daha çok videooo isteriik
![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
bu cok ıyı olmus harbıden camur sakız gıbı bellı
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ......
|
güzel güzel....
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 6K2 Ibiza AKL
|
çok güzel bir organizasyon daha
![]() hepinizi tebrik ederim ![]() bir dahaki buluşmada ayak işleri yapmaya gelebilirim
__________________________________ I Love Trance ![]() TECHNICAL RESEARCH in ACOUSTIC NEURAL CONSCIOUSNESS ENHANCEMENT |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Güzel ve çamurlu bir gün olmuş
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
3G modemim arıza yaptı. Yoksa çok daha hızlı yükleyeceğim. Yavaş yavaş atıyorum idare edin artık
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Evet ikinci videomuz da geldi. Hoparlörlerinizin sesini açın da biraz V8 sesi dinleyin
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: dublex subaru
|
engin abi
resmen acımamızsın
__________________________________ Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Guzel birgun olmus bugun gelemedim :S son anda cikan isim yuzunden. Bugunden beri aklim oradaydi
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: yok
|
çok eğlenceli olmuş belli herkezin emeğine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
Otomobil: .......
|
bizde bugun istanbul ralli şampiyonasında viaporttaydık etaplar çok zordu sizin yollarında pek bi farkı yok bugunki etaplardan
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
beraber gidelım hacı bıdahakı organızasyona
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: corolla e12 hb
|
ahhh ahhhh bi gün bi hilux bi l200 bilemedin bi niva ila bende koşturucam dağlarda
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ......
|
o kadar ugrastım benım suzi'nin videosu yokmu hiç ya
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Kanka ben hep en arkada kaldığım sen de hep en önde ekibe liderlik yaptığın için arkada ya Engini çekmişim ya kendimi
Suzuki Vitaranın bizi vinçle kurtardığı videolar var bende. Diğer arkadaşlarda varsa lütfen eklesinler.Birkaç video daha var boyutları baya kallavi. Şimdi yavaş yavaş onları eklemeye başlıyorum. __________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|