[QUOTE=sword;2903245
Engin gene üstün temiz kalmış hehehe bana diodun bıde
[/QUOTE]
Yok o konuda senin eline su döken olamaz![]()
[QUOTE=sword;2903245
Engin gene üstün temiz kalmış hehehe bana diodun bıde
[/QUOTE]
Yok o konuda senin eline su döken olamaz![]()
Ben parlatmaya siz pisletmeye
her video resim ayrı bi keyifli olmuş organize eden ve katılan herkese tebrikler ...
helal valla hayat size güzel çok zevkli olmuş. Ladanın videoları yokmu? lada bu etaplarda başarılı oluyormu
Ya normalde kalmazdım arazıye almayı unutmusuz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sonra keçi gibi tırmandı zaten aks kırmasaydı iyi di ama son parkurda ben çok zorladım altını cok saglam taşa çarptın sanırım o yuzden kırıldı... o parkurda tek arka cekerler kaldı o yuzden cıkamadımyarın motorcu ustamızın ellerınde opecek
))
geç geldiğim için video yukleyemıyorum yarın işten gelır gelmez resım ve videolarla burdayım ayrıca bu organızasyonun en kısa surede tekrar duzenlenmesi dilegiyle herkese iyi geceler ....![]()
Sorento' da kilit yok. Bence gerek de yok. Kilitsiz haliyle bu şekilde gidiyor. Alt şasinin oturmadığı hemen hemen her yerden geçti. Şasi oturduğu durumda zaten kilit de pek bi işe yaramıyor. Lastiklerim çok iyi. Goodyear Wrangler AT-R. Baya dişli bi lastik. Çamurda baya iyi performans gösterdi.
Dediğim gibi tek sıkıntısı ön tarafın diğer arazi araçlarına göre basık olması. Ön taraf da takozlarla kaldırılırsa o zaman o sıkıntı da kalmaz. Ben aracı günlük hayatta da kullandığım için o tarz aracın görüntüsünü değiştirecek bozacak işlemlere girmiyorum. Zaten biraz hevesimi alayım Şubat gibi kısmetse satarım.
bişey soylecegim ama kızmayın...
ne gerek var?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)