User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
64 sonuçtan 58 ile 64 arası

Konu: astra gsi sfi vs vectra 2.5v6(in turkey)

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o dediğin vectra 96 model vectra cd di 06 RS 397 burda dişci bir abimiz aldı aracı 2 yıl sonra filan 190 larda değil 173 hp di araçda olan komple supersprınt egzos steinmetz egzantirik ve filtre vardı daha sonra birde firuz (mot performance)gene ankarada ateş kırmızı bir 2,5 cdx yapmıştı o da 190 hp civarındaydı onuda en son gecen sene ostim hurdalığında görmüştüm steinmetz jantlar vardı. Türkiyede dbilas throotle sadece ankarada 20 model bir vectra gls ye takıldı beyaz bayağa arabaya para harcındı ama asla tam randıman alınmadı çünkü o aracı migrosun önünde (ümitköy) kalkışda geçmiştim ibrahimcim bende seninle çok kalkmak isterdim ama sattım malesef

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    salık olsun yapacak bişi yok

M@dBLue
    Misafir
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok sey yazılmış çizilmiş ama o geçtiğiniz astra gsi standart olduğu belli ve sıkıntılı gidiyor yılladır gsi kullanırım ama bukadar kötü gidenini görmedim yanlış anlaşılmasın gsi yi kötülemiyorum sahibinden özürdilerim ama okadarda erken pes etmez gsi büyük konuşmuyorum ama organizasyon olursa bide benimle deneyin isterseniz
    gectiginiz gsi standart demıssın ama benımkıde yuklu deiL yanlıs anlasılmasın. standartlar arasında deneme yapılıyo zaten.. araban standartsa senlede deneriz neden olmasın..

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabam çok fazla yüklü son nokta bölede kalkmanın bi mantığı yok zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla simdi seninle kalkmak istedim ben kendi arabama güvendiğimden değil gsi çok küçümsediğin için organizasyonda seninle muhakkak kalkmak isterim
    neden kucumsıyımkı? eskı 94 vectra gt kullandık zamanında.. o motorun potansıyelını bilirim ama stock olarak öle ucan kaçan bi arac deıl...

Alıntı tolga900 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o dediğin vectra 96 model vectra cd di 06 RS 397 burda dişci bir abimiz aldı aracı 2 yıl sonra filan 190 larda değil 173 hp di araçda olan komple supersprınt egzos steinmetz egzantirik ve filtre vardı daha sonra birde firuz (mot performance)gene ankarada ateş kırmızı bir 2,5 cdx yapmıştı o da 190 hp civarındaydı onuda en son gecen sene ostim hurdalığında görmüştüm steinmetz jantlar vardı. Türkiyede dbilas throotle sadece ankarada 20 model bir vectra gls ye takıldı beyaz bayağa arabaya para harcındı ama asla tam randıman alınmadı çünkü o aracı migrosun önünde (ümitköy) kalkışda geçmiştim ibrahimcim bende seninle çok kalkmak isterdim ama sattım malesef

dergıde var yazıoduda ondan sey ettım
    kırmızı 2.5 uda bılıyorum aynı arabanın yanındaydı jantları güsel steınmetz yanii...
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    valla bn vectra b gt nin body sini çok seviyorum haddinden fazla hemde ama ecotec olması biraz düşündürücü

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bn vectra b gt nin body sini çok seviyorum haddinden fazla hemde ama ecotec olması biraz düşündürücü
    Hangi yönden düşündürücü acaba?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)