bu videoyu da koysaydın ya fikir vermesi açısından
bu da başka bir rc ile
Clio RS vs 207 RC - Car Videos on StreetFire
Printable View
bu videoyu da koysaydın ya fikir vermesi açısından
bu da başka bir rc ile
Clio RS vs 207 RC - Car Videos on StreetFire
araçlara maşallah rs güzel yürümüş, ama bence videodaki rc de sorun var gibi geldi...
ızmır gercekten daha ıyıydı roll acısından ama evlılık sagolsun, cok baltaladı :)
+cıp mı :D
173+ whp dıyoruz :)
Clio RS:Chip,Cai,Exhaust 15/61,Removed Back Seat
207 RC:K&N APOLLO - MILLTEK TURBOBACK - 2.0TFSI DV - IBIZA CUPRA FMIC - R56 JCW IRIDIUM SPARK PLUG,STAGE 1 ECU REMAP 173+Whp
rs stock degıl de demek ıstedıgım aradakı guc farkı.
daha da acayım mı konuyu?
rs o speclerde o gucu yere degıl, ancak motor cıkısı verıyordur.
yeterli mi?
RS ler chiplenince 5-6 boy almıyor
Sonuçta atmosferik bir araba turbo bir arabaya karşı chiplenince böyle oluyor
Senin videosunu koyduğun araba benim arabamın eski hali
JS Clio Rs idi ozamanlar ...Yazılımsızdı zaten yazılım olsada pek fayda olmuyor ki
RC ise denildiği üzere chip ekstra vs. yüklü
yok o vıdeodakı de bhh rs ;)
arkadas goya gıydırcek ya bana :)
baska bır vıdeo koymus aklınca.
207 sadece yazılımla ancak kafa tutar rs'e.ustune fmıc kalıtelı bır egzoz vs yaparsa gecer elbette.
Maşallah Araçlara
maşallah rs e bursadaki begendigim rs lerden
kazasız belasız
rs cok iyi araba ama bahsedilen speclerde 207 rc 220 hplerde falan olur. sizde sadece filtre ve egzoz varken o vites atışla 220 hp rc'yi geçemezsiniz bence. rcde kesinlikle bir hata var hocam. 200 hp sadece yazılım olan rc bile bundan cok daha hızlıydı bizim.
şimdi siz öyle söyleyince ben de merak ettim.
bana bir rc bulun yaw adanada aynı speclerde, var mıdır? tanıyan bilen.
zaten bu geceki denemelerden bi b*k anlamadım 180 le tarsusa gittik geldik... kızıştım beylerr
maşallah rs güzel yürümüş fakat vitesler daha iyi olsa fark daha fazla olurmuş;)
Clio Canlı maşallah,belli oluyor...
gel gelelim vites geçişleri çok kötü we buna rağmen yazılımlı 207RC'nin o kadar geride kalması sağlıklı değil, yazılımda sıkıntı olmasın sakın, br baktırsın arkadaşın bence..
tekrar maşallah Clio'ya ;)
rc sahibi abimizin aracı 205 bg civarı arkdaşlar ( yanlış hatırlamıyorsam paşaoğlunda ölçtürdüm demişti ) yazılım soft tune hazırlanmıştır. rs gitmesi gerektiği gibi gitmiş 2 aracada tebrikler. ayrıca hala devam ediyorsa kesiklik yapıyordu bujilerden sonra güzel bi egzoz ve yazılım update ile rs le kafa kafaya gider.
Merhaba araç benim kesiklik var fakat stock rc ile denemede geçiyorum dönüşte tekrar denedik fark azaldı yinede rs önde tebrik.