Bu arada 200 205 hp benim aracım rs sahabi 185 190hp demişti geçmesi normaldir herhalde daha önce hiç denemedim rs ile bence sıkı bir araç.
Printable View
Bu arada 200 205 hp benim aracım rs sahabi 185 190hp demişti geçmesi normaldir herhalde daha önce hiç denemedim rs ile bence sıkı bir araç.
ben çok eylendim daha sonra clio rs geldi onunla denedik yenileri daha yavaş fakat çok şık bir araç onu geçebildim ancak üçlüde denedik çok eylenceliydi tekrarlarız havalar iyi olursa:))
clio 3 rs demek istemiştim pardon.
eski rs kaç kg rc kaç kilo bence sonuç normal tahminim arada 100 kg fark vardır rc 220 bg bandına cıkarsa rsin önünde olur bence. olmadı ben yazılım yapıp denerim merak ettim :)
1035 kılo.
arada 150kılo var dıye bılıyorum.yamuluyor da olabılırım.
sadece yazılım ıle o fark kapanmaz dıye dusunuyorum :)
ama denersen bız de gormus oluruz ;)
clıo 3 rs 215te sanzumanı bıten, oldukca kısa vıtes aralarına sahıp bır arac.
donanımı-agırlıgını bu kısa sanzuman dahı amortı edemıyor. sadece duzluk performansı ıcın yanlıs bır secım lakın;
yoltutus teknolojısı olarak en ust duzeyde...
rc 1325 kg baya fark var 300 kadar
150 kg diyecektim ama baya hafifmiş rs ..hafif atmosferikler sakat kalkışta ilk anda açmaya başlıyorlar hemen tutunursan 4 den sonra anca gecersin bg/kg olarak denk araçlardan turbo ve atmosferiklerde böyle. rs in tek eksiği 6. vitesi :) oda olsa üstlerdede ciddi anlamda tutunur kendinden kuvvetli atmosferiklere
bu arada rs aynı kılodaki rc ye gore 240 bg gibi bişey cıkıyo kıloları oranlarsak güçe
biraz da sökülürse tam şakacıdır rs...
forekzampıl