ya karar verin kim kimi geçmiş :D niye geçmiş ne varmış ne yokmuş ? hondamı pug mu hangisi daha iyi :D
Printable View
ya karar verin kim kimi geçmiş :D niye geçmiş ne varmış ne yokmuş ? hondamı pug mu hangisi daha iyi :D
denemedim demiyor geçmedim diyor adam orada da ibrahim geçio zaten.
allah kaza bela vermesin cruel
herkez adama atar yapıyo gider yapıyo makara yapıyo kafasına göre. adam 50 kere yazdı gelin bakın diye çokmu uzaktasınız benzininizmi yok biz getirelim arabayı isterseniz hemde çay içer tanışmış oluruz bol bolda inceleme sansı olur mrk eden varsa. bi maaşallah demek çokmu zor ? onu gecemez bunu geçemez fln fln e tamam onada seçenek sunuyo buluşulur mrklar giderilir daha ne yapsın adam anlamadımki ?
9 yaşımda yollarda duran tuğla birikintilerine aynaları sürte sürte öğrendik ;) yaşımız küçük diye hiçbişeyimiz olmayacakmı ? belki paramız çok yaw seni ne ilgilendiriyo halla halla eleştirmenmisin sen kardeşim bu sitede ? kimsenin ne aldığı ne ettiği ne sürdüğü ne arabası olduğu seni ilgilendirmez ;) sevgili saygılı abicim benim :)
[QUOTE=ramorex;2935394]9 yaşımda yollarda duran tuğla birikintilerine aynaları sürte sürte öğrendik ;) yaşımız küçük diye hiçbişeyimiz olmayacakmı ? belki paramız çok yaw seni ne ilgilendiriyo halla halla eleştirmenmisin sen kardeşim bu sitede ? kimsenin ne aldığı ne ettiği ne sürdüğü ne arabası olduğu seni ilgilendirmez ;) sevgili saygılı abicim benim :)[/QUOTE
Bana ne senin arabandan. Paranla bana mı hava atıosun. 15 yaşında 206 gti ın varsa vardı ben yoktu yazmadım ki. Evet arabam vardı yazman yeterliydi. Ne şanslıymışsın ki 206 ın varmış kendine ait. Biz ancak o yaşlarda araba yıkama bahanesiyle doğanın anahtarını alıp yeşilyurt içinde dolanıyorduk.
Burası nolmuş böyle yav göz gözü görmüyor tozu dumana katmışsınız :D
maşallah araçlara..
[QUOTE=civelek;2935504]denenmiş bitmiş onun aracında bu var bunun aracında şu var önemli deil iki aracada helal olsun kendine güvenmeyen çıkmasın yarışa yoksa geçeceyine emin olduğun bir araçla yarışmanın bi anlamı yok bu olayıda karıştırmanında
NOT:benim nick'imle yazılan yazılar bana ait deildir en son yazdığım güzel bi deneme oldu katılımda bulunan herkese teşekkürler
Millet ne hazımsız mış ya arkadaş. Yok benim eski dütdütüm olsaydı. Yok ben sünnet düğünümü zaten gti ile yaptım biliyorum ne kadar gidiyo felan. Komik bir konu olmuş burası. :D
Tebrik ederim 206 yı ve maşallah diyorum .. Her araç bir değildir , beygirmiş dynomuş vs bunlara pek takılmamak gerekir , mühim olan yoldaki gidişi değilmidir arkadaşlar ? Medeni cesaretle denenmiş ve sonuçları videolarla ortaya koyulmuş , dostça-arkadaşça denemeler olmuş..Herkezin aracına maşallah,Allah kazadan beladan ve nazardan korusun ;) Onurcan ve meli selam ediyorum size :D :D
artık bende saldırıcam o arabada bu var şu arabada bu var:D ben onurcanın arabası sadece filtreyle yürüdüğüne inanmıyorum:D:D
yaaaabak öteki konudada kemal zaten geçmedim diyo geçemedim dill bu ne demek istesem rc yide geçerdim demek :D
kesin turbo var bu 206 da bendede stoc dicel var ama oda 206 ökö ciğerli deneyekmi panpa :D