sabırsızlıkla rodajımın bitmesini bekliyom :D
Printable View
sabırsızlıkla rodajımın bitmesini bekliyom :D
ya havle:)
headers düz boru egsozlu crx dir gr crx. adanada typer kovalamış. senin çok iyi giden aracınla aynı veriye sahip.
senin bildiğinle olmuyor bu işler kaçtane düzgün 206 gördn? al sana düzgün sadece egsozla yürüyen 206 headers egsoz filtreyle sonuç nasıl olurdu onu çıkar o zaman:)
ben crx kötü giden araç demedim ilk mesajmdan beri bakablrsn heleki bu crx in maşşallahı var.
Hocam Silivri dolaylarına yakınsanız beni ayıklamanızı rica ediyorum sizden 2 fransız tekirdağa doğru gündüz gözüyle yardırırız :) Forumdan bir arkadaşımıza mesaj attım müsaitsen geleyim deneyelim diye ondanda haber bekliyorum ;)
İlla eski arabani al bana halisaha boyu selam ver diyosun =))
neyse kardes masallah insallah arabana
ogrenmissindir artik saglikli crx degil oda ama nasil gittigini..
Birde turgay 51 lik boru yapsin oyle deneyin =) o zaman farki daha cok goreceksin :D
maşallahda rexde kapak falan olmasın sakın videolardan bir görelim vti yı ne kadar geçti rex kaçda bastınız gti la ?
seviyeni bozma seviyemi bozdurma kardeşim
üst devirde bastık zaten egsozu dolsun diye rahat ol:)
öyle olsaydı böyle olsaydı dersek bende farımı sökseydimm bende headers taksaydımm o zaman görürdünn mü diyelim? :) denendi bitti artk yorumunu başka yerde yap
güneşliye gelin gökhan,umut abiyle falan deneyelim dostum ben sarıyerde oturuyorum:D
rex sağlıklımı peki bişey sorucam sağlıklı rex sağlıklı vti mı geçti egzostla :D
vti speclerini
rex in speclerini yazabilirmi bilen biri vti sağlıklımı nedir ne dilldir açıklansın istiyorum
206 yı biliyorum zaten ;)
beyler tartısma yok sakın olalımm :) denenmıs bıtmıs daha neyıı uzatıyorsunuz ....
Güneşli tarafına bi ara düşeceğim ama zamanı net belli değil :D Bir tane Kangoo var çok sevdiğim bir abimin değişik bi rolling denememiz olacak kendisiyle :) Hemen akabinde deneyebiliriz aslında. Bakalım belki yarın olur belki başka bir zaman. Sizin müsait olduğunuz zaman aralığı nedir acaba?
Birazda konu bulansın istiyorum başlık altından aynı konu üzerinden devam edersek gene kalpler kırılacak uçan tenekelere sebep gerek yok ;)
Saglikli bir rex cok cok yuklu olmayan vti ile en fazla kafa kafaya yurur
ynı sonuc olarak rollıng var aracını gormek ıcın deneme yapıyorsun dogrumudur ee denıyorsun goruyorsun sonuc cıkıyor ya sen gecıcen yada o gecıcek haa ınsanlar gecılmeyı haz edemezler bu yuzden kavga ederler haz edemıyen hazımsızdır bırde yandas cıktıııı tam bır curcuna olur o yuzden gerek duymuyourm egerkı vıdeo cekmıssem once arkadasıma sorarım vıdeoları koyuyummu o koy derse koyarım onun hberı olmada ben koyarsam o vıdeoları ben serefsız olurum sozumu tutmamıs olurum boylece yanlıs ınsan olurum o yuzden gerek yok zevkıne denıyorsunuz araclarını gormek ıstıyorsunuz kavga gurultuye hıc gerek yok yanı sonuc olarak eglenıyoruz saygılar .....:)
biz Oraya gittik denememizi yaptık 206 ya maşallah dedik güzel yürüyo dedik bitti videolar koyulacaktır.
vtecte sadece filtre var
dunkı deneme hakkında cok fazla solenecek bsy oldunu dusunmuorum cok gereksız yorumlar yapılıor ınsanlar neden bazı gerceklerı kabul etmıor anlamıorum 206 gtı a massallah gecenın favorı arabasıydı sahsen benı cook sasırttı kımın ne dedı umrumda deıl 206 nın sahıbıylede ılk dun tanıstık kendısıde guzel bı abı dun de soledık bugunde soluoruz arabasının maasallahı var guzel yuruor fakat crx si muhabbetınde bence o ıkı arac cok fazla buyutulmemelı headers fıltre eksozlu bı crx saglıklı standart bı vtı la yuruyemez
panpa bu bahsettıgın araçalrda katalizörleri duruyormu yoksa yokmu eger yoksa onuda yazsanız ıyı olurdu filtre+kat iptali gibi ;) maşallah gti ıma benımm :D
Videolar nerde arkadaslar eklendimi konuya ?