ama bu yanlış işte alması gerek değilki yani nerden bilebiliyorsun 5 parmağının hepsi aynımı bi bakarmısın
Printable View
aklınızca dalga geçiyosunuz ondan sonra da her şeyi sen biliyosun.
hayal dünyanda kurgu yapıp bana ithaf ediyosun, alıntı yap diyorum başka hayallerini yazıyosun yok 6 ordan yok 9 burdan, ondan sonrada her şeyi sen biliyosun diyosun.
yaw git arkadaş uzak dur, uzak dur yaw. senle mi ugrascam. senin o aracı gordun mu?
kaç kilodur, hangi jant lastikle yuruyo, biliyo musun. ben adamla 50 kere denedim. aracına da bindim. 150 hp dir diyorum. tahmin de bulunuyorum, size düştü yorumunu yapmak.
rodajım bitsin bende görmek istiyom yaa beygirlerimi :D
Bak sıkıntıların soruların cevabını mesajın içinde vermişsin zaten, boru büyük alt devir çok kötü diyorsun, e bu makinalar zaten kendi çapında devirli makina üstleri canlı canlı siz niye altları öldürüyorsunuz ki onu anlamıyorum.
Dediğim gibi yanlış yerden bakma olaya ısınınca illa 7800 çevirecek diye birşey yok, 7800'e gerek de yok, öyle koca koca borular olmadığı sürece ;)
peki fazla dagıtmadan 1 soru
4-2-1 hıdır mı yoksa 4-1 mi
artıları eksileri ?
MaSallah masallah 206 kasip kavurmaya devam:D
Burak abi Crx in asıl sahibi zaten yazmış detaylı bilgiyi ondanda alabilirsin :)
Vtec konusuna gelince her parça her aracı ileriye götürmüyo bunu sana söylemek haddime bile değil abi bu işleri sen zaten çok çok iyi biliyosun daha sonrasında araç B20 oldu sonra Turbo oldu bazı araçların kaderi bu biliyosun :) B20 olduğundada böyleydi yani her parça her aracı öne çıkartmıyor:)
Bu arada göz hesabıylada dyno ölçen arkadaşlarada selam olsun benim aracın fotolarını koysam lastik ebadını ve markasınıda söylesem benim dyno verimide söylerlerse çok sevinirim :D
bana mı selam soyluyosun??
bende de crx var gti ile denemek isterim bi gun :D
aracım suan yarım yamalak bide bitince deneriz hem farkı görmüş olurum bende
bu araç type-r la denesin bence biz crxle type-r ı denediyimizde böyle bir sonuç çıkıyodu ortaya :D
güzel bir geceydi katılımda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler
Kemallemi denedin ramorex :)
maşallah tüm araçlaraa
Ben yay sokuyodum ladanin...haber geldi hemen si ay ey den =))))
ıyıı sen yay sokmeyee devam ett yakında ladayı cıkartıcagız rollıngleree :D
tanıştığımız arkadaşlar memnun oldum.güzel oldu eğlendk :)
daha önceki mesajlarımda dediğim gibi her araç bir gitmiyor geçmişinde ne yapılmş edilmiş bilinmiyor:)
gr plakalı beyaz crx le kafakafaya gittik videoları eklicem yakında vti ı, vts yi geçtim.
böle giden vti ı bile geçen crx görmek güzel:)
halil kardeşim sanada selam olsunda hayıdır? benim filtrem bile orjnal kutuiçi iken far vs sökülerek headers fltre egsoz şeklnde 900kg gayet sağlıklı bi araçla sonucu ne bekliyodun? yüzkere diyom kavga çıkmasn gene laf sokuyonuz ya :)
Daha videoları görmedik ama maaşallah diyelim araçlara.
Desenize benim kızım (gr crx) yine renk katmış ortama.
@Cruel; olgunluğuna tebrikler ;) Videoları bekliyorum sabırsızlıkla ;)
Videolari beklioruz
yükleniyor sakin:D
Baska CRX gecince 1500 tonmu oluyo =))
Al sana duz borulu filtre egzoslu CRX =)
Benim bildigim saglikli bi esay bile 206 yi gectigidir.
Masallah en basta rex imize sonra 206 ya
sabırsızlıkla rodajımın bitmesini bekliyom :D
ya havle:)
headers düz boru egsozlu crx dir gr crx. adanada typer kovalamış. senin çok iyi giden aracınla aynı veriye sahip.
senin bildiğinle olmuyor bu işler kaçtane düzgün 206 gördn? al sana düzgün sadece egsozla yürüyen 206 headers egsoz filtreyle sonuç nasıl olurdu onu çıkar o zaman:)
ben crx kötü giden araç demedim ilk mesajmdan beri bakablrsn heleki bu crx in maşşallahı var.
Hocam Silivri dolaylarına yakınsanız beni ayıklamanızı rica ediyorum sizden 2 fransız tekirdağa doğru gündüz gözüyle yardırırız :) Forumdan bir arkadaşımıza mesaj attım müsaitsen geleyim deneyelim diye ondanda haber bekliyorum ;)
İlla eski arabani al bana halisaha boyu selam ver diyosun =))
neyse kardes masallah insallah arabana
ogrenmissindir artik saglikli crx degil oda ama nasil gittigini..
Birde turgay 51 lik boru yapsin oyle deneyin =) o zaman farki daha cok goreceksin :D
maşallahda rexde kapak falan olmasın sakın videolardan bir görelim vti yı ne kadar geçti rex kaçda bastınız gti la ?
seviyeni bozma seviyemi bozdurma kardeşim
üst devirde bastık zaten egsozu dolsun diye rahat ol:)
öyle olsaydı böyle olsaydı dersek bende farımı sökseydimm bende headers taksaydımm o zaman görürdünn mü diyelim? :) denendi bitti artk yorumunu başka yerde yap
güneşliye gelin gökhan,umut abiyle falan deneyelim dostum ben sarıyerde oturuyorum:D
rex sağlıklımı peki bişey sorucam sağlıklı rex sağlıklı vti mı geçti egzostla :D
vti speclerini
rex in speclerini yazabilirmi bilen biri vti sağlıklımı nedir ne dilldir açıklansın istiyorum
206 yı biliyorum zaten ;)
beyler tartısma yok sakın olalımm :) denenmıs bıtmıs daha neyıı uzatıyorsunuz ....