yaw iyide bende bunu diyorum zaten :D
öle havada saçılmıyo beygir diyorum sende okul diyosun :D
Printable View
Beyler benm dilimde tüy bitti telden yazıyorum uzatmıcam araç budur gideri budur herkes özgür iradesiyle kafasını çalıştırsn düşünsün ne diyim:)
Bu arada araç kaç hp belli değil tahmini söylemiş özgür abi.ayrica araç 150 bile çıksa bu filtreye egsozla olan şey değil tabi stok olup çıkması gereken Güç'den fazla çıkan çok araç var hersey dyno hp değil kaçı doru olcuyor?
aklınızca dalga geçiyosunuz ondan sonra da her şeyi sen biliyosun.
hayal dünyanda kurgu yapıp bana ithaf ediyosun, alıntı yap diyorum başka hayallerini yazıyosun yok 6 ordan yok 9 burdan, ondan sonrada her şeyi sen biliyosun diyosun.
yaw git arkadaş uzak dur, uzak dur yaw. senle mi ugrascam. senin o aracı gordun mu?
kaç kilodur, hangi jant lastikle yuruyo, biliyo musun. ben adamla 50 kere denedim. aracına da bindim. 150 hp dir diyorum. tahmin de bulunuyorum, size düştü yorumunu yapmak.
rodajım bitsin bende görmek istiyom yaa beygirlerimi :D
Bak sıkıntıların soruların cevabını mesajın içinde vermişsin zaten, boru büyük alt devir çok kötü diyorsun, e bu makinalar zaten kendi çapında devirli makina üstleri canlı canlı siz niye altları öldürüyorsunuz ki onu anlamıyorum.
Dediğim gibi yanlış yerden bakma olaya ısınınca illa 7800 çevirecek diye birşey yok, 7800'e gerek de yok, öyle koca koca borular olmadığı sürece ;)
peki fazla dagıtmadan 1 soru
4-2-1 hıdır mı yoksa 4-1 mi
artıları eksileri ?
MaSallah masallah 206 kasip kavurmaya devam:D
Burak abi Crx in asıl sahibi zaten yazmış detaylı bilgiyi ondanda alabilirsin :)
Vtec konusuna gelince her parça her aracı ileriye götürmüyo bunu sana söylemek haddime bile değil abi bu işleri sen zaten çok çok iyi biliyosun daha sonrasında araç B20 oldu sonra Turbo oldu bazı araçların kaderi bu biliyosun :) B20 olduğundada böyleydi yani her parça her aracı öne çıkartmıyor:)
Bu arada göz hesabıylada dyno ölçen arkadaşlarada selam olsun benim aracın fotolarını koysam lastik ebadını ve markasınıda söylesem benim dyno verimide söylerlerse çok sevinirim :D
bana mı selam soyluyosun??