lan kendimi çok giderli gördüm biri beni durdursun![]()
zaten cok saglıklı (ymış) vti a bu kadar fark atan 206 nın typerla yurumesi sart,maasallah maasallah![]()
cruel dostum senin GTi'ın ilk sahibi kimdi? araba ondayken piston vs bişeyler takılmadığına emin misin?
Araç Stok gitmesi gerektiği gibi gidiyor ankarada benle denemek isteyen kardeşlerimizle abilerimizle bende deniyebilirim bendede sadece son susturucu var,
yahu bu araç pistonlu olsa ben crx bile denemempistonlu 206nın nasıl gidebildiğine inanamazsınız..
üşenmedim evrakları buldum yükledim buyur ilk sahibi emel hanım
parlar peugeot faturası(2001);
http://img137.imageshack.us/img137/8990/ilksahibi.jpg
ne bileyim bana ciğerli büyülü vs işleri mantıksız geliyor.. bir araba iyi yürüyorsa bunun mutlaka akla bilime fenne uyanmantıklı bir açıklaması vardır..
olur hemen gidip yapayımdyno ya vericek gereksiz param yok her dyno farklı ölçüyorki hala dynodaki güce göremi aracın gittiğini düşünüyosunuz
dynoda çeşitli hilelerle yüksek yada düşükde çıkarabilirim gücümü
sponsor varsa ölçtüriyim sorun değil ama siz istiyosunuz die kusura bakmayın
![]()
ilk sahibi dedin buyur ilk sahibi iştedaha farklı evraklarıda mevcut. isteyen aracada bakar diyorm dahada uzatmak istemiyorum
![]()
yoopasaogluna gıtbız gercek degerı buluruz bu kadar ekstrem farklı gıden 206 nında sonucu farklı olacaktır duz mantıkhı cıkmam dıosan supelıydım arabandan artık emın olurum
![]()
ya ben son olarak bi teori atıcam ortaya,
bitane cok cok iyi yürüyen gti vardı acaba o arkadaşn araba alınıp plakamı değişildi![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
senin araba stock ise o zaman denenen araçlarda bir sıkıntı var. geriye bu seçenek kalıyor..![]()
çünkü 206 GTi piyasadaki en yavaş HotHatch araba olarak biliniyor![]()
![]()
kardesim sen 206 gti camaiasını tanıyosun belli aynı speclerde bulsana 1-2 tane 206 gti onlarla denebak gör ondan sonra millet sana neden inanmıyo,10 tane gti la dene 10 una da araya transatlantik sokarsın,sonra savunmaya devam
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)