valla smdı bu videoyu kıstas almak için paylaşırsan iş deişir..ben senın yerınde olsam kaldırırm en azından araç sahıbı gokhana sorman gerek..ayrıca belirteyim skn type r o gıttıgının su an 7 boy onunde gıdıyodur bence
valla smdı bu videoyu kıstas almak için paylaşırsan iş deişir..ben senın yerınde olsam kaldırırm en azından araç sahıbı gokhana sorman gerek..ayrıca belirteyim skn type r o gıttıgının su an 7 boy onunde gıdıyodur bence
gerçekten maşallah bunlara yanlız ibiza cupra dizel ciddi yürüyormuş gerçekten helali var yani.
-Mapped by Chare-
-By Chare VTS Spec-
-07 AKS 99-
Guzel denemeydi bn hazirliksizdim dogru ancak arabsyi soksem hazirlasam bile gecebilgimi dusunmuorum fark azalir sadece allah kaza bela vermesin dostca denedik bulusma gunu![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
haklısın aslında..ama kıstas olarak alınamaz şu an onu belırteyım dedim..yoksa rol vtec in klasmanında basite alınmayacak bir araç oldugunu ankara bilir.ama yıllar geçince işler biraz deişti.sakın yanlıs anlasılmasın typr ı korumak vteci kotulemek veya senın aracınla ilgili bi yorum deıldır su an soyledıgım..sadece kıstas alınamaması konusudur.o nedenle yazıyorum..iyi akşamlar kazasız surusler dilerim .video hakkında yorum yapmak gerekırse de kara trenın guzel yurudugunu de herkes bılır eksklerı var dıye blıodum tamamlamıssın galıba yazdıklarına göre..240 250 hp lerde ise bende denemek ısterım
Sizin dediğiniz gibi ben skn olduğu için eklemedim sadece type r ayarına yakın yürüdüğünü söylemek istedim Neyse sorun kalmamış zatenSizin aracınızda yazılım eksoz var diye biliyorum Geçmek geçilmek önemli değil uyarsa bi gün önceden haberleşir deneriz maksat muhabbet olsun. Hiç yoktan yakın yürürsek yaptıklarımızla ileri yada geri gittiğimizi görmüş oluruz Bu arada sizin araç Cenk abinin eski aracı mı ?
yaklasık 4 yıldır nokta masraf edilmeden ve gidişinden birsey kaybetmeyen nadir araclardan.. Maşallah![]()
sorun hiç bi sekılde olmas onemlı olan kelımelerle anlasabılmektı onuda yaptık ztn..
evet araçta yazılım eksoz fıltre var geçmek gecılmek onemlı deıl tabiki de benide tanıyanlar bilir gecmek ıcın ya da gecılırım korkusuyla yarışmam..zevklı olacagına ınanıyorum o yuzden deneyelım dedım..kuru musaıt bı havada bulusalım deneyelım..araç cenk abının eski aracıdır..
eğer rol ve skn nin videosunu koyduysanız bayramdaki hem skn o gün alındığın ilk gündü gökhan kullanamıyodu hem rol ün en iyi yürüdüğü gündü o vaktin üzeriine skn kullanım ve yeni ayarı en kötü 7 8 boy ilerledi bence çok da kaile almayın
sizin demeniz de rolün en kısık halidir en az 2 boy daha iyi yürüdüğünü bilmeniz lazım şimdi bu yazıma tabi canımmmmmmmmmmmmm diyen dingiller olacak isterseniz zaten arkadaşsınız rolün ufak ayarlarını açıp hafta sonu tekrar yollayım halatı gelince de sknyle denersiniz
ECUTECH İstanbul
Skn nin ne kadar gittiğini bende biliyorum Maksat muahbbet olsun diye yapılan bir denemeydi Kimsenin kimseye bişey dediği yok önceki yapılan yorumlardan bu açıkca belli. Konu farklı yerlere gidiyor gibi görünüyor. Sonuçta her cuma buluşup birbirimizin yüzüne bakıyoruz. Bundan sonra yapılan yorumlara ona göre dikkat edelim.Kerem arkadaşımız ne zaman isterse tekrar deneriz. Yeterki deniyiceğim insanlar onun gibi olsun.
masallah araclara,can kara trenı satma daha da guzellestır aksamlarıda konakta bızım kapının onunden gecerken gazla D: sesını unutmayalım
***** videonun cekildigi gun SKN de beyin wardi ama ankaraya uygun ayar yoktu...
***** videonun cekildigi gun ROL VTEC de beyin yoktu, dolayisi ile ayar da yoktu
Hala bir neptune ya da S300 yok; oem beyin OEM Egzantrik dewam ediyor. Buna ragmen hala ankarada daha hizli vtec yok rol vteci gececek ( swap b16 eg haric)...
Eger ki cupra bu sekilde geciyorsa rol vteci; emin olun en az 220hp tastir, tebeik etmek duser bize sonuna kadar.
Rol vtecin su an ki sahibi kerem benden 30 kg agir ve arabadaki zerre sokulen parca olmadan basiyor. Bendeyken her deneme oncesinde bladerk e ugrar, dibine kadar zorlardik methanoldur awanstir (we erkutun sihirli islemleri).. Ustelik ben sadece tek bir sparco koltuk ile denerdim, araba bombostu; teyp hoparlor dahi yoktu arabada...
Bu denemede meth yok, awans kisik, araba sokuk deil, keremin extra 30kg fazlasi gibi 45 psi basan araca karsi atmosferik motorun cok buyuk kayiplaridir...
Araba sokulur, erkut saglam bir abanir nostalji yapar motora yeniden denenir; ha cupra nihayetinde yine gecer bir suratten sonra ancak en azindan rol vecin ne kadar gidecegi ortaya cikar...
ya boş konuşmayın kaldırmayın videoyu da Deneyin yeniden yahuneden kasıosunuz
![]()
kim ne basarsa basssın anlamadınız hala basınc la dumanla hersey olmadığını neyse deneyin yenidenkendinizi kandrmayın fındıkla 45 psi basınca bişi olmuo sikinti büyük turboda zaten
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)