O sonuca nasil vardigina inanamiyorum mesela mertcan![]()
Rol vti da piston olmasabildigin f/h/e vtec diyorum; buna ragmen ANKARADA daha hizli bir vtec yok diyorum.
Kalanlarda da cupra denemesinde aracin eksilerini yazdim, onlar eski haline gelse biraz daha tutunur diyorum...
SKN nin klasman ust kategori, aksam aksam K20 basina wurdu sanirim
KRC artik yok; demek ki hala daha hizlisi yok.
Ayrica KRC ile denerken bizim erkutla ayara cikacagimizi, bunu soyledigimde kadir abinin combo simdi deneyin sonra tekrar dener farki goruruz dedigini ancak denemeden sonraKRC nin bir kere gectim bir daha denemem dedigini de hatirliyorsan sorun yok![]()
Erkut hesapladi hacmi
1712cc gibi birseydi...
Hacimden ziyade skn ile denemek icin baya masraf lazim. O kadar masraf yapacagina K20 ctr alir zaten...
Vtec i sattiktan sonra icimdeki atmoferik aski zedelendi, sadece seronun eg si heyecan weriyor artik bana; bir de accordun lpg den sonra ki dusuk yakiy tuketimi![]()
aynen denenecek kişiler adam olsun yeter yazdıklarımı dikkatli oku canım konu farklı yerlere gitmiş zaten size detaylı açıklama yaptım sadece neyin ne kadar gittiğini belirttim istwerseniz yeniden deneyin dememin sebebiyse yazdıklarımı illaki birilerini çarpıtma isteiğindendir bunun sen olduğunu kast etmiyorum tabiki
kedi aracıdaki söktüğün yerden rolün ne durumda olduğunu yazmışsın video konulmasa da olurdu demişsin iyi niyetini gayet göstermişsin
şu an b16 eg swap da rol de 1735 cc hacme sahip biri 960 kg stage 3 egz 12.8 ecu diğeri 11.6 cr 1080 kg ikisi de gitmesi gerektiği kadar yürüyo şu an daha hızlı B serisi yok bu ikisinden boşa tartışmayın eski krc lpgli vti olarak ömrünü sürdürüyo
ECUTECH İstanbul
Hala yürüyor diyorsun erkut; la bunlar ne zaman kosacak?
Ben arabaya 1 sene 12.5cr diye bindim gazladim, kereme de o sekilde sattim....
Keremcim beni 0.9cr rencide et odeselim![]()
kerem wideband egt neptune 4.4 alacak egz kasnak hazırda var takılıp araba koşacak reşatcım
ECUTECH İstanbul
Biraz da keremi kostur wersin kilo fazlasini, bir boy da keremden alsin rol
Eline saglik erkut usta; merakla bekliyorum keremden yeni atarlar, pek duruldu bu aralar![]()
Kisin karda buzda atar yapilmiyo ki sunucta rol 4 ceker deil dikkat etmek lazim bole havalarda![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
kardeşimin soylemıyle rolde atılım unıversıtesındeymıs duyumlar oyle goz kararı bakdım abı dıyor ses tok gelıyor dıyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)