maşallah ikiside megane ikisinede helal olsun kazasız belasız...biraz konu dışı olacak ama turbo farkı.. f7r yi turbolasak sonuç ne olacak acaba.. maxi megane ethem genim f7r turbo fişek![]()
maşallah ikiside megane ikisinede helal olsun kazasız belasız...biraz konu dışı olacak ama turbo farkı.. f7r yi turbolasak sonuç ne olacak acaba.. maxi megane ethem genim f7r turbo fişek![]()
İzmirde bir arkadaşımızın bu yönde bir çalışması var ne durumda son hali bilmiyorum test sürüşlerine başlamıştı. Merakla bekliyorum onu. Düşünüyorum böyle bişeyi ama maddi sebeplerden dolayı uzak bir ihtimal. Kafa ütüsünü geçmiyor![]()
ralli arabasindaki F7R ile kendi kullanidigin F7R i bir tutma demek istiyorum. O motorlar normal yol kosullarinda min 250 bin gidecek sekilde doldurulmuyor. Motorun maks omru 10bin km olacak sekilde guc aliniyor. uzerindeki performans parcalarida ayni seklilde aftermarket parcalar degil.
IN BOOST WE TRUST
91(ehliyetli) den beri renault kullanıyorum. ağam kusura bakma 12 gts, 12 tx, 12 toros sw vs... yazılarımdan rahatsız olma ben onu diyorum. senin fikirlerine saygızılık yapan ben değilim.. benim yorumum düşüncem sana ve senin kişiliğine yaşına başına değil birader.. sadece benim fikrim düşüncem gerilmenin anlamı yok.
Maşallah ıkı aracada=) RS başka bısey ya... ınsallah 2013 de alırım tabı o zamana kadar saglam RS kalırsa
![]()
msllah araçlara allah kaza bela vermesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)