Kemal gene karıştırdın ortalığı :D
Printable View
Kemal gene karıştırdın ortalığı :D
maşallah maşallahh
arkadaşlar bakın ne 206 sahibini tanırım hatta E0041 ile tanışmışlığımız var. Benimde çok yakın arkadaşımda 206 vardı 2001 senesinde bende T4 varken en az 2000 km kendim kullanmışımdır o arabayı tatile carta curta giderken . Bende rahat geçiyordum T4 ile ana demek ki bu farklı gidiyor. Olabilir neden inanmıosunuz. Adam ne kadar zamandır kullanıyor en azından ustası adama söylerdi abi senin araba da şu var bu var diye.
o crx 930 kg 143.5 hp kendımız ölçtük. 206 kac kılo dynosu war mı.
abi inanamak gibi bir durum yok ama dışardan bakınca tayyarla yürümesi lazım gibi fark açılmış bu videodaki rexe gerçi diğer videoda durum farklı olmuş
bırakana kadar rc ile yürüyor maşallah sen izlesen ne düşünürsün alper abi
206gti: egsoz
206rc: düzboru egsoz, filtre, emme-kelebek portpolish, timing
UG 206 GTI - EV 206 RC - YouTube
buda 207 rc
http://www.youtube.com/watch?v=SmeBV...eature=related
İbrahimin 206 ile bu videodan bir iki hafta sonra ben denedim daha doğrusu onlar 106 ile denerken arkalarından izledim. Tayyarlık bir durum yok öyle söyliim.
206lar fabrıkadan cokdengesız cıkıyor belli:D
bindim Kemalın arabasına cok guzel cevırıyor ya sıyahlarda var keramet:D
yahu o onu geçtiydi bu bunu geçmesi lazımdı bırakın artık bunları...
bi aracın gidişi bugünle dün bile farklı olabilir ya amma uzattınız işi bilmeyen adam olsanız neyse...
E0041 @ hocam buyur bu cmts gel istanbula erkenden gel kaldıralım aracı istediğin yerine bak önce stock olduğuna inan sonrada akşamına deneriz.benim geçerm diye iddaam yok geç geçil bu kadar takılınırmı bi konuya ya?
tamam crx e binen adam tutkunudur fanatiğidir az çok biliyorum bende crx e hasta bi adamım ferrari kullanıyosun sanar insan ama abartmayın olayı teneke parçaları için parçaladık burda kendimizi
daha net ve anlaşılır vidyoları eklicez telefonun sahibine ulaşınca :D akşam eğlenceli geçti bağrışma tartışma söz konusu olmadı.araç sahiplerinin burdada aynı güzelliği muabbeti sürdüreceğine inanıyorum.zaten konşmanında anlamı yok gibi görünen köy misali...