Uzatmaya gerek yok herkes inandığıyla yaşıyor...
İki aracada Maşallah
Printable View
Uzatmaya gerek yok herkes inandığıyla yaşıyor...
İki aracada Maşallah
zaten ne konuşulduysa onların dışında bişi yazılcağını sanmıyorum..araç sahipleri olsun ordakiler olsun biliyo herkez neyin ne olduğunu..vidyoda war zaten hatta dahada eklenicek..merakın sona erdiğini düşünüyorum.ama hırsına yenik düşen yazarsa ben geçtim sen geçtin die ozmn farklı oluyo ister istemez =)ayrıca akşam ben gitmeyen araba göremedim hepsi canavar gibi gidiyodu..arkanızdan çekmeye çalıştım ama ne kadar gözüktü orasını daha bilmiyorum..gözüktüğü kadar artık :D
dostum dediğim gibi hırsa yenik düşme diye bi durum yok bu kadar mesajımda art niyetli yanlış bi cümle kullandığımı gördünmü:) realde neysek forumdada oyuz zaten. ben geçtim demiyorum. önceki crx lede denememde demştm turgayla deneriz görürüz die.denedik gördük diğeriyle alakası yok tabi.ha ben erken bastım o erken bastı viraj ona döndü viraj bana döndü çeşitli sıkıntılar oldu ama genel olarak araçlarn kondisyonları eşit dedik. önceki crx ve benzeri araçlarla olan tecrübelerime göre bu araç çok çok iyi maşşallah. bazı arkadaşların önceki 206 tecrübelerine göredebenmki çok gidiyormuş onlarda maşşallah dese sıkıntı olmucak :))
katil cruel yıne yapmıs yapacağını :D :D :D :D :D :D
Maşallah araçlara...
UG çok iyi gidiyor, ivmelenmesinden belli egsoz sesinden :)
İstanbul'a gelince tanışmak, ufak bi çaplı denemek isterim kardeşim.
Tekrar Maşallah.
Kardesim araclara maasallah,sonuna kadar peugeot cuyum,hatta vti ları hiç sevmem,15 milyarlık fransız arabasını alıp 30 milyar masraf ederim yine de vti kullanmam o derece yani,ama bu video olcak iş değil,ha şöyle bişey ben arabanın stock olduguna inanıyorum,o dogrudur hatta km si dusuk falan o da dogru,ama stock 206 gti isterse fabrikadan suan cıksın gelsin bu sekilde bi sonuc olamaz o vtec resmen ies e yakın gidiyo,ilk videoda da mesela bana gore vts asırı yavas,kotu vites atmış yine de vtec gecemiyo hatta anladıgım kadarıyla ust hızlara cıkıldıkca vts gecyo gibi gordum sanki,böyle bi olay yok arkadaslar maalesef,o vtec içler acısı bana gore,sizin arabanız gercekten guzel gidiyo olabilir ama bu sekilde arabalarla deneyip bu sekilde gecersenşz o arabaların kötülügünü konusmaktan kendi arabanızı on plana cıkaramazsınız, o yuzden yururu saglıgı belli,herkesin bildigi araclarla deneyin bana gore o zaman herkes gerekli maasallah mesajlarını daha rahat sekilde atabilsin,kazasız belasız tekrardan :)
beyler konuyu yeni görüyorum. herkes yine kafasına göre atmış tutmuş belirli tarafları savunma çabasındasınız. neyi paylaşamadığınızı anlayamadım. konuda çok saçma sapan yerlere gelmiş hala işte kemal hadi bi geçemediler seni cart curt... bunlara gerek yok benim videom net çıkmamış net çıkan videolar var kemalinde dediği gibi egzoz gürültüsünden ne korna duyduk bi o erken bastı bi ben araçlar yakın gidiyo birbirlerine maaşallah ta öylede geçildi geçilemedi muhabbetlerine girmeyin hadi dedik eşit gidiyo diyelim diye yola çıktık siz olayın resmen b.kunu çıkarmışsınız şimdi kemale video atıyorum şu kemal hala geçilmedinmi 306 gti ı geçiyodun noldu diye bana seslenen kişilere itafen umarım size en güzel cevap olarak o olacaktır tabi kemal koyarsa o videoyu koymazsa ben koyucam...
maşallah araclara.206 gercekten güzel yürüyo.
Bak kardeşim konunun başında ne yazıyor Crx 206 yan yana. Bizde buna göre yorum yapıyoruz. Videodanda belli geçememişsiniz. Geçtiğiniz video varsa koyun sizi alkışlayalım. Bişeyin çabasında değiliz merak etme. Çok atarlıydınız şunu şöyle geçiyoruz ediyoruz seni de geçeriz diodunuz. Ne oldu dip dibe. Merak etme işin tersi olsaydı kemal size atar yapıp sizde deneriz ne olacak dese sizi de tebrik ederdik.
sıkıntı yok benim öne geçtiğim anlarda oldu crx in öne geçtiği anlarda. illa crx önde olmalı diyosanız onun önde olduğu videoyuda koyarız..
ayrıca vti yürümesi gerektiği gibi yürüyor. bu vti ın headers egsoz filtreli ile nası yürüdüğünün ve benm tr en temizi sayılabilcek headers egsoz filtreli araçla nasıl yürüdüğümünde videoları var o yüzden vti a *** atmayın bence:)
burdaki her araç gayet güzel yürüyor sidik yarıştırmaya gerek yok maşşallah diyelim geçelim
ya VTi nerede yürümesi gerektiği gibi yürüyor yapmayın allah aşkına.. direk basar basmaz ayırmışsın.. stock 206 gti ne zamandır VTi'ları geçer oldu? kesin problemli o VTi.. abicim sen bi ciğerli 106 ile denesene.. YC 106 ile mesela..
Kemal çok değerli bir arkadaşmış zaten atar yapmadı ortak bir karar aldık beraber gidiyoruz dedik. Sen neyin peşindesin ben onu anlamadım kaç sayfadır onu savunuyosun seninlemi denedik biz kemallemi. Konu öyle bir bulanmışki resmen ben geçilmişim gibi izlenimler oluşmuş senin gibiler yüzünden yukarıdaki 306 yı geçiyolardı ediyolardı diyosunya onunda videosu var koyarım istersen sonrada 306 bitik olur amacınız sürekli belli neden kötülemeye çalışıyosun anlamadım. Videoları ben koymiycaktım ama olay öyle olmuşki koymanın vakti geldi geçtiğin video varsa koyda alkışlarım demişsinya bunu unutma sadece bekle videolar onaylansın...
Fabirkada bandından 2 araç çıksın
Hemen rollinge çıksın
Elbet birisi birisinden daha yürürlü olucaktır
Adam hergün video koyuyor her gün karmaşa
Çokta güzel yazıyor açıklıyor
İşide bilmeyen birisi değil çok üzerine gidildi
Çok isteyen varsa gider dener VTİ büyütülcek araba değil
GTİ her nekadar olursa olsun hacim olarak yüksek bir araç
yaw kaç konudur millet neden bukadar birbirine giriyor anlamadım her araç bir gitmez 206 gerçekten güzel yürüyo bu açık net belli geçiceği vti'larda olur geçileceğide zaten kafa burun araçlar öle dünya farklar yok arada vites geçişlerinin başarısına göre bile çok farkeder sonuç olarak bütün araçlara maşallah...
sen VTi'ı öyle zart diye ayırıp geçiyosan Clio RS'lerle de yan yana yürümen gerekir.. ;)