|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: GR CRX - (GRex) , Mk1 Palio
|
arkadaşlar Kemal in (cruel) ın açmış olduğu konu oldukça bulanmış... gerçekler fazlasıyla sapıtılmış... Ben hala Kemal kardeşimle konuştuğumuz gibi kafa kafaya gittiğimizi iddia ediyorum farklı yerlere çarpıtanlara gelsin bu videolar. Onunda beni geçtiği oldu benimde onu. Benim için geçmek geçilmek hiç problem değil... kardeşçe bir deneme olmuştur iki aracada maaşallah...
Gr Crx - Filtre headers egzoz. (sağ far sökük) 206 gti - kutu içi filtre son susturucu (arka taraf sökük koltuklar vs.) |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]() |
![]() Araçlarınıza maaşallah. Kemal'e yüzyüze de söyledim msn'de böyle bir 206'ya sahip olduğu için çok şanslı ![]() Arka koltukları söylemedin bana Kemal Turgay o sağ far olayı ne filtre için mi? O kadar fark ediyor mu ya?
__________________________________ Çalışmak yeteneği yener; yetenek çalışmazsa! |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
konu kapancaksa dediğim gibi crx in öndee olduğu videolar koyulsn demştm umarım konu kapanır.
turgay kardeşiminde benmde bildiğim üzere 206nın ve crx in öne çıktığı değişik denemeler oldu. o yüzden ben kafakafaya olan videoyu koymuştm ama ortalık karışmş üzgünüm.. videolar maşşallah güzel çekilmiş gerek yokdu böyle şeylere ama olsn karştı bi kere ortalık bide benm geçtklermden koysaydın madem ![]() (not:sadece arka koltuk sökük) __________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() Son Düzenleyen CRUEL; 03-01-2012 18:37. |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
![]() sağ far gerçekden çok iyiymiş filtrenin bu kdr farkettiğini düşünmemiştim.o yüzden hala orjnal kutuyla geziyom farlı farsız denedik far işi değiştiriyyor bidahakine bende sökicem
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Sen kalsmanınla yarış Kemal, 2000cc hatırlatırım
Tayyar, s2k
__________________________________ Çalışmak yeteneği yener; yetenek çalışmazsa! |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Cordoba Power
|
Evet sağlam giden bir crx in gittiği gibi gitmiş aracın. GTİ ise üst düzey bir performans sergilemiş üzerindekilere göre. Sökük olması da bu performansı sağlamış olabilir mi? bilmiyorum. Araçları ve kişileri tebrik ederim.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
saolasın Kadir Abim. sağ far inanılmaz etkili şu anda big tube filtre var rexte panjurda yok önde garibim headersta sargıda yok full sıcak hava çekiyo sis deliğinden soğuk hava borusu çekicem zamanım yoktu bende böyle yaptım. kesin ve net 1 boyu var. mesela far takılıyken kemal öne geçiyor. Bende yalan dolan yok..
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
sökük dediğiniz sadece arka koltuklar (20-30kg) emerler vs araçda. bnm araç full standart şekilde kantarda 1090 kg @kadirsa hocam onlar benim üstüme pantol diker
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
bende bı vıdeo varda neyse ortalıgı karıstırmayım
maşallah ıkısınede
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: yokki
|
bu 206 kapat yapılmadımı simdi yada baska seyler???
__________________________________ Fakirken adamlık kolay ,zengin ol parayı bulda görelim bakalım ne kadar adamsın !!! |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
pöf yoruldum yahu yok bişi demekden dilimde tüy bitti... he arkadaş kapakda yapılı egzantrkde var chipde var
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Masallah iki aracada guzel yuruyorlar
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
leon 1.8t 180lık egzos yazılım fıltre var tek kısı ıkı araçta
crxın specler aynı206 nın mantıken bu leonlada yanyana gıtmesı gerekıor ![]() crx vs leon fr 1.8t 3 - YouTube burdakı 206da egzantrık egzos fıltre kapak yapılı kısa sanzıman yazılım var baska bı 1.8t 180lık yıne bundada egzos yazılım ve fıltre var.hatta yazılım olmayabılır tam hatırlamıyorum Project01's 206 gti vs Seat Leon Top Sport(1.8 Turbo) - YouTube yanı senle deneyen 206 la bu 206 teknık olarak aynı gıdıyor yanlıs anlasılmasın ama 206da egzantrık ıvır zıvır var demıyorum ama bısıler var yanı
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Kamer gercekten super anlatmissin durumu bu 206 gidiyor kimse gitmiyor demiyor ama bir durum var iste isin icinde
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Uçan tabut CRX-æ101 Corolla-Dede Yadigarı Renault 12 TSW
|
Bende aynı şeyi anlatmaya çalıştım ama yanlış anlaşıldım neyse herkes bildiğiyle mutlu iki aracada Maşallah
__________________________________ Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar! Tombul Tuner
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
leon bozuk yada gitmiyor
demek lazım burda evet benm araça fabrikada yanlışlıkla rc motoru koymşlar bende diyorum bu koca manifold ne böle
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
yancımız yok diyemi
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
yancıya gerek yok garıp olan crx ın degıl 206 nın gıdısı
ee crx le deneyenı anladık dıger leondamı bozuk butun 1.8tlere yanlıslıkla 1.6 8v motorumu koymus fabrıka
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |