User Tag List

Sayfa 3/10 İlkİlk 12345 ... SonSon
183 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Gr crx - ug 206 gtı

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az bıle yazmısım

alidinkcier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence ug gti okdar çıkartamaya bilir . tahminim 150 civarı maxmimum filitre ve eksoz deniliyor sadece.

cMg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne honda imiş pehh Şu olay 106 ile olsa konuşulmaz

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cMg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne honda imiş pehh Şu olay 106 ile olsa konuşulmaz
    Olay honda degil belirtilmeyen specler ve 20 yasında bir aracın yürümesi pehh

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay honda degil belirtilmeyen specler ve 20 yasında bir aracın yürümesi pehh
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

skaratas2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az bıle yazmısım

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya kardeşim 20yaşndaki aracın specleri doruda benm 68bindeki tertemz aracımınmı specleri belli deil saçmalamayın artık fanatiklikde biyere kadar...
    kabullenin kardeşim orjnal kutu içi filtreli sadece son susturuculu 206gti bu crx ile yürüyor neden bu kadar zor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam neden belirtmesin bi söyler misin. Ya da şöyle soriim tamam o kadar yükledi etti neden hava filtre kutusu üzerinde kalsın kutu içi filre ile roll a çıksın. Arabanın speclerini saklayıp eline ne geçecek. Haa diyeceksin ki yazarsa kimse denemez. O da yalan. Bi tane atarlı konu açsa arabası hakkında kapısında sıra olur denemek için.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hondayla denersen işin içinden çıkamazsn demişlerdi harbi doğruymuş sanki kanlısıyız

alone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hondayla denersen işin içinden çıkamazsn demişlerdi harbi doğruymuş sanki kanlısıyız
    puhahah

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sımdı bır tane vti gecersen ınsanların belkı aklında soru ısaretı kalabılır ama pıyasa araclarla denersen (ozellıkle bılındık plakalı-baska markalar vs vs.) aracını gercekten kanıtlamıs olursun.

yoksa bu deneme mahallı bır basarıdan oteye gecemez kanımca

bunu arabana .ok atmak degıl de senın ıcını rahatlatmak ıcın yazdım. yanı konunun hondayla alakası yok. tek deneme oldugu ıcın ortada ınsanlar dogal olarak yanlışı dıger arabada arıyor

he bana sorarsan ben rs le rc gecıyorken gtı'ın rs kadar gıtmesı hele kı o specte elbette bıraz zor derım. ama ılk yazdıklarımı uygularsan, bu kanıyı curutebılırsın belkı de
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o leon videoları neydi oyle anlamadım. yazılımlı 1.8 turbo crx i geçemiyor mu?
    kemalle yuruyen crx mı o??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy

Alıntı 159 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sımdı bır tane vti gecersen ınsanların belkı aklında soru ısaretı kalabılır ama pıyasa araclarla denersen (ozellıkle bılındık plakalı-baska markalar vs vs.) aracını gercekten kanıtlamıs olursun.

bunu arabana .ok atmak degıl de senın ıcını rahatlatmak ıcın yazdım. yanı konunun hondayla alakası yok. tek deneme oldugu ıcın ortada ınsanlar dogal olarak yanlışı dıger arabada arıyor

he bana sorarsan ben rs le rc gecıyorken gtı'ın rs kadar gıtmesı hele kı o specte elbette bıraz zor derım. ama ılk yazdıklarımı uygularsan, bu kanıyı curutebılırsın belkı de
    tmm da hocam ben tek vti la denemedim başka vti la ve benm denediğim vti ında başka vti la denemesi mevcut bu 3vti da sorunlu o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 159 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

adam rc geçemiyorki. videoları da var ustelik.
    rs geçme iddiası da yok. ama denemem demıyor sadece..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya kardeşim 20yaşndaki aracın specleri doruda benm 68bindeki tertemz aracımınmı specleri belli deil saçmalamayın artık fanatiklikde biyere kadar...
    kabullenin kardeşim orjnal kutu içi filtreli sadece son susturuculu 206gti bu crx ile yürüyor neden bu kadar zor?
    Kabullenmıcek birşey yok neredeyse 206larin hiçbiri yürümüzken ve adam ben 0'ını aldım kullandım diyen adama neden inanmıyorsun o adam yalanmı söylüyor ?

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam neden belirtmesin bi söyler misin. Ya da şöyle soriim tamam o kadar yükledi etti neden hava filtre kutusu üzerinde kalsın kutu içi filre ile roll a çıksın. Arabanın speclerini saklayıp eline ne geçecek. Haa diyeceksin ki yazarsa kimse denemez. O da yalan. Bi tane atarlı konu açsa arabası hakkında kapısında sıra olur denemek için.
    Az parcayla yürüyen araba her zaman piyasa yapmazmı sormazlarmı adama bu araba bu speclerle yürürken aynı araba headers egzantrik yazılım ile nasıl aynı yürüyor diye ?

Kamer abi bi konuda bir 206 paylasmıs yüklü şekilde aynı rexin videolarını izlemedin galiba ?

İstanbula gelince rexmi yavaşladı yoksa adanada ki 206 üstündeki o kadar parcaya göre çöpmü çelişki çok yani 0,5 basıp gecilen bir araba haftaya 0,7 basıp o araba gecerse ve bende 0,5 bastım derse piyasa yapmazmı ?

Cruel yanlış anlama senin için birşey söylemiyorum piyasa yapma gibi bir niyetinin olmadıgını yazılarından postlarından anlayabiliyorum dediğin gibi metal parcaları için kırmaya değmez birbirimizi gecen ve gecilen araclara tebrikler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günkut@
    eyw dediklernfde haklısın benm tek sölemek istediğim bu tür araçların hepsi bir gitmiyor.. dolu bi crx vardı bayağa listesi kalabalıkdı ama punto hgt ile kafakafaya yürüyodu benm puntoyla denediğim ortak araçla kıstas aldığmda o crx i geçermişim gibi görünüyor ama bu demek deilki crx ler yürümüyor.istisnalar kaideyi bozuyor bazen senin aracında neler var? edirneye gelme durumum var bu hafta gelirsem görüşürmüyüz

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o leon videoları neydi oyle anlamadım. yazılımlı 1.8 turbo crx i geçemiyor mu?
    kemalle yuruyen crx mı o??
    bir crx ci olarak bunu bende merak ettim

kadir senin eski araban ortalığı amma karıştırıyor kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günkut@
    eyw dediklernfde haklısın benm tek sölemek istediğim bu tür araçların hepsi bir gitmiyor.. dolu bi crx vardı bayağa listesi kalabalıkdı ama punto hgt ile kafakafaya yürüyodu benm puntoyla denediğim ortak araçla kıstas aldığmda o crx i geçermişim gibi görünüyor ama bu demek deilki crx ler yürümüyor.istisnalar kaideyi bozuyor bazen senin aracında neler var? edirneye gelme durumum var bu hafta gelirsem görüşürmüyüz
    Salı günü gelebilirsen görüşürüz diğer günler çalışıyorum ve cıkma sansım yok edirneye 20 km uzaktayım giriş cıkıs kapı gümrük filan sıkıntı aracım suanda komple stok egsoz borularına kadar tüve gidicegim için ve gel misafirim ol muhabbetimizi ederiz daha sonra benim bir istanbul yapmam lazım bakımı filan gecti biraz bakımı tamamladıktan sonra birde biz deneriz

Benim rexte komple düz boru,acık filtre birde iman power ve halilin babannesinin üfürüğü var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Salı günü gelebilirsen görüşürüz diğer günler çalışıyorum ve cıkma sansım yok edirneye 20 km uzaktayım giriş cıkıs kapı gümrük filan sıkıntı aracım suanda komple stok egsoz borularına kadar tüve gidicegim için ve gel misafirim ol muhabbetimizi ederiz daha sonra benim bir istanbul yapmam lazım bakımı filan gecti biraz bakımı tamamladıktan sonra birde biz deneriz

Benim rexte komple düz boru,acık filtre birde iman power ve halilin babannesinin üfürüğü var

541-446-25-55 ararsın gelince
    bakımını istanbulda yapıyorsanız buraya geldiğinizde görüşürüz hocam numaranı kaydettm

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)