Yaşar emmi bilir işini dağınık araba almak ona ters:D
Maşallah
GTİ cısın biliyorum videoları izlerken derin bir nefes çekiyorsun arkada kaldı diye ama VE RS ide seversin yahu :D
Doğan es el çarpii ile denemeler haşin ve gaddar geçiyor :D
Printable View
Yaşar emmi bilir işini dağınık araba almak ona ters:D
Maşallah
GTİ cısın biliyorum videoları izlerken derin bir nefes çekiyorsun arkada kaldı diye ama VE RS ide seversin yahu :D
Doğan es el çarpii ile denemeler haşin ve gaddar geçiyor :D
Okan SS ilede videom var sana özel yollarım onu :D
Valla cihan'ım telden mesaj attın ama benim tel msj kapalı herkezin merak ettiği gibi DD ile VE denerse kafa burun gider selçuk aynı güzellikle vites atarsa geçebilir bende tünel yaparım o zaman ben geçerim :D :D
vayyy yaşar aga YG bomboşmuş yaaa :) maşallah araçlara sen anladın beni :)
Anladım halil mim anladım sen hani ekstralara krank filtresi yazmadığım için forumda konu açan arkadaşdın değilmi ? Şu tekstilkent videolarını koyda izleyelim halil im :)
Seninle denediğimde ne dediysem onlar vardı şimdi bu ekstralar var yarın ne oalcagı belli olmuyor ,para var huzur var hesabı ;)
Biz bir kere doldurup 5 sene binemiyoruz rahatsısız biz,anladın sen onu videoları yükle sonucu anlar tech ahaliiii :) :D
Devlet işini bırakamıyorum :icon_tup: ben sana ne dediysem odur diyorum sen bana yalancısın diyorsun sen benim yalan söylediğimi ispat et o zaman diyeyimki kardeşim sen haklısın ama birine özelliklede bana yalancı deme seni o sattığın rex in içine gömerim bir daha çıkamazsın :icon_tup: :icon_tup:
Bana bu konu hakkında yorum yapma özel içinde kalan bir mevzu varsa telden konuş adamın açtığı konunun içine etme .
tamam reyiz büyüksün sen :) o zamanlar ben cahaldım pardon özür dilerim abi ;) büyüksün büyüksün ok kal sağlıcakla abicim :)
Konu mındar olmasın boş yere
Boş yere gerginlik çıkmasın yahu
Ne CRX miş Halo bu
Keşke satmayaydın :D
olm bırak bu işleri rollingte adamları geççcem die dua ediyosunuz :D
http://d1201.hizliresim.com/t/5/1lgcs.jpg
Alican neden daha önce söylemedin kardeşim ben o gece yatsıyı kılmadan çıkmıştım denemeye :) :D
Şaka bir yana kılıp çıkmıştım rolde ölürsek en azından tutunabileceğimiz bir dalımız olsun :)
Bu arada selçuk ile okan namaz değil sanki caminin dekoruna bakıyorlar :D
Aynen melih neler neler duyuyoruz :)
resim harika olmuş :)
selçuk maaaşşalh kardeşim. rolling yaparken sırf suratını izledim de ehueheuheueh
bikere kendini izlesene:):):):)
yaşar dd nin ee denema video nerde bulamadık
Beklenen Sonuc
Ve Rs e diyecek birşey yok Soförü yeter
maşallah araçlara yaşar abi güzel bir deneme olmuş... yg de böyle hızlı bir rs in yanında güzel yürümüş....
yaşar her türlü yolda her türlü YÜRÜR eskiler daha iyi tanır yaşar gidmeyen aracı inadına götürür gine götürür bu işlerin eski KAŞARLARINDA kim kalmış ki \\\paşa DEMİR\\\
yg de pt 51 mi vardı acaba?
KURT YAŞLANIN CA KOYUNun MASKARASI OLURMUŞ EY GİDİ YAŞARIM bakıyom bazı işleri fes geciyon yaşlandınmı ne iş seni eskiler tanır yaşar şimdikelerde bakına durur zevk alıyon bu işlerden gitmeyen aracı sen inadı na götürürsün sen yolda biz bilmezmiyiz seniii bi ara gel yanımıza eskilerden sohbet ler edelim YAŞAR REİS SAYGILAR \\\paşa DEMİR\\\ SAKARYA SENİ BEKLER tlf ac gelirken yoldan karşılatayım seni......
Hakkat kendimden geçmişim :D
Eyvallah Haydar seneler oldu artık RS kullanıcısı olarak
Eskilerden derler ya o misal
Bıraksamda satsamda RS çi Selçuk olarak kaldık :D
Eyvallah Samet
Bir ara Sakaryada görüştüğüm kişilerdiniz sanırım RS için yanıluyorda olabilirim :soru:
Maksat Okan kıllansın
Onlara deneme denmez ona ancak Talk show denir :D
Başkan adamına göre muamele diyelim biz ona yoksa selçuk a neler neler yaparım lakin durum ortada denediğim adam ortada :)
pt 51 değil başka bir egz var ;) Pt bize ters :)
Araçda 14.60 kısa var Saxo yu bilmem bizim aracımız böyle gidiyor ;)
Dip not olarak belirteyim araç crm de bittikden sonraRs ile tekrar deneyeceğim yg yi aradaki farkı görmek babında arayada DD yi sıkıştıracağız o zaman yorumları alırız ;)
yokmu önümüzdeki günlerde bi etkinlik. megane rs filan da çıkarabileceğimiz bi akşam?
ali s3ü alda bi gün kendi aramızda bahçeşehirde basalım yaw. turbo ies filan vardı o arkadaşlarıda çağarabiliriz kalabalık olmadan bişiler yapalım.
Masallah araclara kazasiz belasiz selcuk kardesim guzel yurumus araban darisi bana artik:p