rs erken basmş başka bişide olabilir bunda stocka benzemiyor![]()
Bora emmiyi seviyor saygıylan anıyorum
Sana benzedim seneler geçtikçe
Eyvallah Selçuk emmi
Çok sağol dostum
RS değil arkada bir 206 GTİ var sen göremiyorsun
O 5 saniye erken basıp kadrajda gene gözükemiyor
Bütün sorun orda![]()
Uploaded with ImageShack.us
masallah dun canlı gördum crm de canavar gıbı![]()
maşAllah araçlara VE rs i biliyoruz zaten çiğerli alet ciğerler serpiştirilmiş ha öle heryereeama gtı a ayrı maşallah ..
dostum doğan es el çorpii ile denemeleriniz nasii oliii gangaaaaa![]()
Valla cihan'ım telden mesaj attın ama benim tel msj kapalı herkezin merak ettiği gibi DD ile VE denerse kafa burun gider selçuk aynı güzellikle vites atarsa geçebilir bende tünel yaparım o zaman ben geçerim![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Anladım halil mim anladım sen hani ekstralara krank filtresi yazmadığım için forumda konu açan arkadaşdın değilmi ? Şu tekstilkent videolarını koyda izleyelim halil im
Seninle denediğimde ne dediysem onlar vardı şimdi bu ekstralar var yarın ne oalcagı belli olmuyor ,para var huzur var hesabı
Biz bir kere doldurup 5 sene binemiyoruz rahatsısız biz,anladın sen onu videoları yükle sonucu anlar tech ahaliiii![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Devlet işini bırakamıyorumben sana ne dediysem odur diyorum sen bana yalancısın diyorsun sen benim yalan söylediğimi ispat et o zaman diyeyimki kardeşim sen haklısın ama birine özelliklede bana yalancı deme seni o sattığın rex in içine gömerim bir daha çıkamazsın
![]()
Bana bu konu hakkında yorum yapma özel içinde kalan bir mevzu varsa telden konuş adamın açtığı konunun içine etme .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
tamam reyiz büyüksün seno zamanlar ben cahaldım pardon özür dilerim abi
büyüksün büyüksün ok kal sağlıcakla abicim
![]()
SENSİN.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)