Stock turbolar ile suanda 1.5 bar basiyoruz
GT30 lar ile 1.3 bar basmayi planliyoruz
Stock internallar 750 awhp ye kadar dayanikli biz 800 hp gibi bir guc hedefliyoruz insallah sorunsuz
Printable View
Arda da cemin numarasi vardir yoksa bile hemen ulasabilir denemek isterse telefon acmasi yeterli olur cemde geri cevirmez
Bunu senin yazmanin bir manasi varsa orasi ayri ama 100 - 200 lerine bakarsan hangisinin onde olucagini anlayabilirsin
Fanatik olmaya gerek yok
Suanki surelerine gore aralarinda 3 boya kadar fark olur TEG lehine
sende dbn ci oldun aku :D
Sis atma :) gelir gelmez ceza alacaz :D
Aynen lütfü zaten ne çıkıyorsa bu araya dalan kişilerin yüzünden
yani ister cem ister mehmet abi farketmez
kim denemek isterse arar birşekilde ulaşır yani bu camiada biri denemek istedi de gerimi çevrildi başkası tarafından
insanların arabalarını da kimle deneyip denemiyeceklerini de bırakın kendilerine
herkes kendi işine baksın
uzay mekiği gören masum köylü:) baba bu neeee??:)
ALLAH nazardan korusun 2 aracıda. yanlız bu çekimlerin sonunda kamera şakası kameraya el sallayın olsaydı iyi olurdu niye insanları kandırıyosunuz . bak mesela ben çok kandım ayıp değilmi :D çekimler gerçekten avrupa standartlarında olmuş. sabah namazından sonra çıkacak arkadaşlar olursa eğer bizde böyle çekimler yapmak istiyoruz. PORSHE sahibi arkadaş ne kadar egosuz olduğunu kanıtlamış helal olsun kardeşim. cem abi sana hiç bişey demiyorum ayıp yaaaa:)
Eyvallah Hilmi Usta, teşekkürler
bu arada, tabiki cevabını ben biliyordum bu sorunun, insanların aklına gelmeyebiliyor,
ağırlıklar şöyle olsa böyle olsa diyecek yerde konunun dışından ahkam keseceğime işin canlı şahidinden okumak daha bilinçlendirici olur düşündüm sanırım,
ve önemli bir detay, elma ile armutu karşılaştırıyoruz bu belli ama hiç deilse elmayla armutun özelliklerinide iyi bilelim
Ama suticim unutmaki rakip twin turbo 3600cc 6 silindir 630 hp gücünde bir süper sport otomobil :)
karşısındaki 4 silindir 2000cc 650 - 700 hp civarında bir aile otomobili
istanbuldan izmire yürüterek gelindi ve yürüterek dönüldü birde bu var tabi
yani genelde böyle hondalar arızalanır yok bozulur falan diye boklanırda :)
bir arkadaş bana dönüş yapmış bana cvp vermiş daha bunu mide bulanana kadar sürdürmenin anlamı yok kimse kimseye yağ sürmesin
sana kim ne yazdı bilmiyorum ama Arda kardeşim zaten 10 numara bi insandır adamdır kendisi denemek isterse zaten bize söyler bizde deneriz bi sıkıntı olmaz