porş997:hahaha: TTeg :D
on numara denemeler gayet keyifle izledik inanıyorum ki 30 larla dahada güzel denemeler izletecekler bize, emeğinize sağlık... her iki aracada kocaman bir MAŞALLAH........
Printable View
porş997:hahaha: TTeg :D
on numara denemeler gayet keyifle izledik inanıyorum ki 30 larla dahada güzel denemeler izletecekler bize, emeğinize sağlık... her iki aracada kocaman bir MAŞALLAH........
Eray öylemisin böylemisin videoda kendin diyorsun anlamadımki seni, genç rahat ol ;)
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
araçlara maşallah.. araç sahiplerini de tebrik ederim bize bu hazzı yaşattıkları için..
Maşallah araçlar.. çekimler çok iyi
Maşallah süper hepside,8.videoda selektör çekerek gelen noluyo lan demiştir araçlar uzayınca :D
çekimlerde integrada harika olmuş alinize sağlık gerçekten ama o porshe de nasıl duruyo öyle ya
İki araca da maşallah, ama Teg aşmış resmen.:) Arkadaşın da dediği gibi Porş on numara duruyor. Kazasız, belasız.
2 arabanın da sahibine Allah kaza bela vermesin. Helal.
iki aracada maşallah çekimler on numero olmuş
2 araca da maşallah,çekimlerde cidden güzel olmuş
araçlara maaşallah da küçük düşürenlere de ayrı maaşallah.pes valla.
Cevabını bildiğiniz soruları sormanız mantıksız olmuş :)
kilo/hp diye tüm dünyaca kabul edilmiş gerçekler var
Sizin mantığınıza göre bir soruda ben sorayım o zaman :)
Peki Porsche single Turbo ve fwd olsa ne olacaktı ???
Bu işlerin öyle olsaydı böyle olsaydı diye sonu olmadığını herkes biliyor sizde öğrenin. Denemişler araçlarını görmüşler şimdi Porsche twin Gt30 taktığında sittir olup gidecek mesela :) bırakın adamlar aldıkları zevkin tadını çıkartsın