:) 0.5 sn için ugrastıklarımızı bilseler 15snlik bir arabada arkadasın dediği dogruda bu araba 5 sn lik bir araba maşallah gercekten hızlı teg elinize saglık baseri artık 30 landırın yav
Printable View
:) 0.5 sn için ugrastıklarımızı bilseler 15snlik bir arabada arkadasın dediği dogruda bu araba 5 sn lik bir araba maşallah gercekten hızlı teg elinize saglık baseri artık 30 landırın yav
İzletiler şahane kaliteli.2 aracada maşallah kazasız belasız.İntegra çok asi duruyor.
hakaretler başlamış eyvallah
başından beri vitesi daha hızlı attığımdan deseydin bu kadar olmazdı sanki
bu konudaki bazılarınada kapak olabilir bu yazı
insanları küçük görmeyin integranın gücü değilmiş demekki o duvara sebep
kimse salak değil bunuda unutmayın
liseli falan gibi küçümsemelere gerek yok
iyi akşamlar
ya eşşek gibi bastık 50 kere denedik zevkle o porşun içinde ben vardım sen neyin kafasındasın yaa
adam 4 ve 5. viteste 2 bar basıyo700 hplerde araba tutunduğu yerde açıyo farkı cahil cahil konuşup adamı hasta etmeyin akü
ömründe 200 hp üstünde arabaya bindinmi la bebe
sakin ol champion donerın dıbınde olanları ekmegın arasına koy ye abı sınırn gecer :D
Masallah gercekten. Araclara, surenlere Allah kaza bela gostermez ins. 997 nin bir iki videosunu izlemistim eger gt30 lu listesi hazirsa fena bisey olucak demektir.
Cem beyin integraya diyecek yok zaten emekleri ortada. Ama birsey sormak istiyorum tutunmayi arttirmak icin daha yapilabilecek bisey yok mudur yada sarmasini azaltacak?
göç etmek için doğdular :)))) yaşlılar bunu defalarca yaptııı
Maşallah araçlara teg geçeceğinden emin olduğu için kamera kaputta hazır bekliyor sanırım :D
Adamı yerin dibine soktunuz yeter bence:rolleyes:
MaşAllah Cem Taşcı helal sana valla bir TEG ancak bu kadar hızlı olabilir :icon_tup:
Videolar çok kaliteli çekimler harika emeği geçen herkese teşekkürler keyifle izledik;)
Yuklenmeyin adama 100-200 suresine bakip stabil hizlaniyor saniyor Fwd araclari herhalde :) tutununca boyle gidiyorlar iste sasilacak bir durum yok bosuna ya tutarsa sarkisini armagan edip durmuyolar :) masallah araclara ve kritik soru k mi b mi? :D
Kocaman alkış TEG'e:bravo:
Teg'e diyecek laf yok iki aracada maşallah :)
çok kaliteli denemeler olmuş. teg in canlı gidişini görmek de nasip olmuştu izmit dönüşü.. maşallah iki aracada. teg e tekrar maşallah..