başka söze gerek yok maşallah
Printable View
başka söze gerek yok maşallah
Mami abi helal isi bilen adamin yorumunu okumak guzel
5 e atip 2 saniye gaza basiyorum ve birakiyorum 250 de roll bitiriyorum
Arac tedirgin ediyor cunku uzatmanin manasi yok
Maşallah 2 aracada, çekimlerde gayet başarılı keyifli denemeler olmuş...
Maşallah ıkı araçada çok güzel denemeler, sankı yurtdışından vıdeolar m3 turbo rsx denemesı gıbı olmuş:) tekrardan maşallah,
waaayy bee.. elinize kolunuza sağlık ne zamandır bu kadar sıkı ve keyifli roling izlememiştik :)
997nin nasıl gittiğini çok iyi biliyorum o yüzden teg in o 4. vitesi çoook merak ettim inanılır gibi değil :)))
tebrikler cem ve mehmet abiler :)
masallah 2 aracada ama teg inanilmaz keyif verici, uzun zamandir boyle kaliteli bir video izlememistim ayrica keske birer tanede kadran olsaydi :)
maşallah maşallah B serisi bir başka :):):)
Coook guzel videolar tebrikler
Maşallah iki aracada güzel deneme olmuş
maşşallah cem abi allah ağız tadıyla gazlamak nasip etsin kazasız belasız... hilmi abi seninde ayağına sağlık:icon_tup:
Çok keyif aldım izlerken. Her iki aracada kocaman maşallah..
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: maşallah çekimlerde harika araclarda...
o deilde sondan 3. videoda arkadan gelen hızlıı dayım ortalığı selektör manyağı yaptıı t-teg yürüdükten sonraki surat ifadesini merak ettim hahaha :D çok hızlı olduğunu sanıyodu galiba :D
maşlh iki aracada mehmet abini 997 nin gidişini az çok biliyoruz ama teg in maşşallahı varmışş
selektörlü video iyimiş nasılda heycanlı gelmişti :D maşşalah
Turbo cok hizli, teg cok cok hizli. arada ciddi guc farki var belli. Keske teg in icindende video olsaydi hissiyati gormek isterdim teg in icindeki;) bence hilmi hulkta attigi gibi viteste atmamis daha sakin atmis.
Maşallah araçlara ve sahiplerine. HIZLI kelimesi bu iki aracın yanında yavaş ve basit kalıyor. 997TT eğer bir çift nur topu gibi 30R sahibi olursa çok güzel olur.
Hey maşşallah ya, ne güzel olmuş, ne eglenmişsiniz, iki aracında tekerine taş degmesin. Zevke geldim yeminle :)