go pro konuşturmuş![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
tebrikler masllah . arkadas bi yorum yazmıs kendi fikrini dağıtmışsınız adamı) hilmi sende aşağlamasan olmaz bence sen kırıcı oluyorsun sinirlenince
![]()
masallah pampalarrr cok guzel denemeler yapmissiniz cem abi deneyecek araba bulamiyorum diye cok uzuluyorduu bu deneme ona bi sure yetecektirhilmi kullanmiss ahh bide ben kullansam daha cok fark edrdi hauahuahauah
![]()
![]()
Dr.ECU
hay maaşallah hay maaşallah, daha ne denilebilirki.
Yukarıda polemik oluşturan arkadaşta resmen geldi arı kovanına çomak soktu, sağım solum önüm arkam sobe, her yer provakatör doldu arakadaş ya.
(kocaaaaa site, yığınla makale, yığınla harcanmış emek zaman para alın teri vs vs vs, sen onları okuma zahmetine girme, sonra da çık de ki porsche basmamış, he öyle olmuştur doğrudur)
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
integra fiinaaaa
tutunduğu anda nasılda açıyor farkı. bir kadran videosu da görseydik integradan iyi olurdu gözümüz gönlümüz şenlenirdi.![]()
maşallah çekimlerde güzel olmuş emeklerinize sağlık![]()
maasallah guzel zevklı denemeler olmus sonuc gayet normal hatta mınıks gectıkten sonra gazı bırakıyor gıbı geldı bana eger 5 ın sonuna kadar bassa ara bıraz daha acılırdı yanlısım varsa mınıks duzeltsın sonucta aracı kullanan o ...
maşallah cem abı porsche hede maşallah guzel denemeler yapmısısınız![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)