eyvallah tabiki haklısın ama arda'yı küstürmemek lazım son denemesinde istenmeyen yorumlar yapıldı
çok güzel deneme emeklerine sağlık fakat top speed te porsche uzar gider gibi geliyor bana...Aslında 280 e kadar gidebilselerdi belli olurdu biraz
ardayı çok severim ama onun küsüp küsmemesi teg in sahibinin umrunda olurmu senceabi adamlara kalsa inan sorun olmaz kimse kimseye küsmez bu tarz yorumlar yüzünden millet soğuyo birbirinden
diğer yorumuna gelince bu videodaki denemeler genelde 250-260 kmh hızlarda bırakıldı aslına bakarsanız videolarda porsche 250 km lerde iken integra 5 boy önde bu durumda integranın hızı nedir acaba dimi bunu düşünmek lazım
kaldıki porschenin top speedi 350 lerde integra 280 lerde kesiciye giriyo o zaman integra hiç bi zaman geçememiş mi olacak porscheyisende turbo araçla uğraşıyosun bu işleri bilmeyen insan değilsin bari sen yapma bunu
ulan muştu porşlara binip rolling yapcagın günleridemi görcektik beabu 2012 harbi kıyamet
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
... medeniyet gördü yani muştu hehh![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
tegde emeği geçenlerin emeğine sağlık valla cok basarılı maşallah. Görüntüsü vsde cok mütevazi tam şapkadan tavşan cıkarıcak cinsten![]()
maşallah ya uykuları kaçırtır bu teg
her ikisinide Allah esirgesin ...
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
turbo hondaları herkes 200 den sonra durur sanıyorlar..
280 değil 300 e kadarda bassalar yetişemez porsche . 260dan sonra durmuyor teg
Dr.ECU
teg tek geçmiş abi elinize saglık kesenize bereket ...
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
senin sıkıntınmı var bu konuda anlamış değilim ardayı bırak yalamayı diyosun o zaman başkalarıda sen yorum yaptığında seni yalamasın bende uyuz olmayayım bozooka ile söyldiklerini unutma anlatabilmişimdir sanırım sana...hem ardayla arama niye giriyosunki sen senin ardayla aranda bişeymi var? macera arama diyosun ama bakıyorum uzatan sensin...buda senin gibi birine yakışmıyor bence...haa bu arada benim arabam var konuşulması gerektiğinde ben konuşuyorum zaten...
cem abi maşallah valla denilicek bişe yok herşey ortada eleştirmek yerine herkez olumlu yorumlar yapsa ne güzel olur herkez arabasına emek hacıyo bence saygı duymak lazım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)