arabanında yag zamanı gelmıstı ...suat abım benım saka maka bı yana 20 yasında gıbısın hatta gecen gun konusyoduk arkadaslarla suat askere ne zaman gıdecek dıye sordum![]()
arabanında yag zamanı gelmıstı ...suat abım benım saka maka bı yana 20 yasında gıbısın hatta gecen gun konusyoduk arkadaslarla suat askere ne zaman gıdecek dıye sordum![]()
suat abi sana ben iltifat etmicem bana kesin hiçbişey vermezsin![]()
by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans
Dostlukda bi yeri kadar![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
konu araçlardan cıkmıs suat abıye dönmüş yorum yapmassam olmaz walla
abi sen daha çoğu 20 25 30 lukları cebınden çıkarırsın masallahın war walla, en son ek 106 nın üzerinde bılek gurestırmıstık sonra uba cupranın üzerine gectık berabere bitmişti dimi abi ehehhehe
saygılar hörmetler CRM PERFORMANCE
jetskiye tımıng yaparken çekılmıs bı foto
Uploaded with ImageShack.us
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
ilk önce crm perpormance teşekkür ederim. sonra seçkin arkadaşıma bişey söylicem 3 konan video dan sonra bizde adil olsun diye klimayı söktük ve sonra 1 ve 2 videoyu çektik toplam 5 kişiydik başka araçla denicektik gaz teli koptu sonra gla'yla denedik ve 5. vites geçişinde dediğimiz 4 boy oluştu videolarda belli değil haklısın ama gözlerimizde ve hafızamızda belli zaten bu işi bilen abiler 3 videonun üstüne klima motoru sökülünce nasıl fark ediceğini bili ama suat abimin tabiriyle sıkıntı yok bizde sahnelerdeyiz maddi manevi....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)