http://www.youtube.com/watch?v=Se1V8hfOakI
miniler kasnak,büyük intercooler vs,colt standart,rs egsoz filtre.
http://www.youtube.com/watch?v=Se1V8hfOakI
miniler kasnak,büyük intercooler vs,colt standart,rs egsoz filtre.
rs in masalLahı waR ciddi yüRüor kazasız beLasız..
czt stock fılan ama baya ıyı gitmiş bence mınılerle kıyaslayınca özellıkle
206rc ıle denemek lazım![]()
maşallah conem![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
2.10 dakıkadakı clionun benzın ıbresını de gordumm
bu arada tebrıkler saglam gıdıyo clio ( pilotuda seri vıtes atıyo )..
ben oncelıkle tebrık edıyorumm clıo rs ı ama eskı bı mınıcı olarak syluyorum standart gusel gıden bı mını ıle anca ole gıdersın kasnaklı mını falan en az 5 6 boy gcer rs ı o arabada bı terslık var...kımse kızmasın darılmasın ama ole
[SIGPIC][/SIGPIC]
Standart s coltu geçemiyor colt ile olan farkta *****.Zor gider yani standart s yanında rs in.İki s te sorunlu demekki![]()
aratebrikler arkadaşıma maşallah güzel giden bi rs belli.yalnız tunbullah arkadaşımın dediği gibi araba arabayı tutmuyo benim iyice kafam karıştı bu deneme işlerinevectra 2,5 clio RS geçiyo aynı RS kasnaklı mini geçiyo aynı RS ile saxo deniyo 4,viteste saxo kafa çıkartıyo,aynı saxoya ist de iken kasnak eksoz cooler lı mini beyin ayarı bile olmadan dynoda 208 hp vermiş hali ile aynı saxoyu 8-10 boy geçiyo 5,vitese kadar.
ve aynı mini stock hali ile saxoyu 1 boy kadar geçen 106 yı 4,viteste arkadan gelip geçiyo.bu arabalar gerçekten çok değişik karakterliler artık denemeden hiç bi araba anlaşılmıyo kimse yalnış anlamasın kimsenin arabasına bişey dediğim yok ama kafam çok karışıyo artık
saygılar.
Arabadan arabaya fark ediyor arkadaşlarında dediği gibi aynı rs ile arabanın içinde 4 kişiyken 5-6 boy geçtiğimiz rs'te oldu.Dediğin gibi düşününcede işin içinden çıkılmıyor kasnaklı mini s2000 ile yürüyor dynoda 160hp veren rs minilerle değişik biraz yani.
Benim biliğim o MCS de kasnak var :S ama belki kasnak takılmadan önceki halidir normalde geçmesi gerektiğini düşünüyorum ama tabi CLİO da boş deyil dir öle olsa bile...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)