1.6ies nerde gecmis palio 1.6yı?
Nasıl oluyor o is?
1.6ies 0-100 kac, agırlıgı kac? Yok öyle birsey...
Autodromda 1.6ies gecen civic 1.4 var :D
Marea palio ile kıyaslanmaz aralarında daglar var :)
Printable View
O araba devir cevirmiyor, 7200de kesiciye giren bir otomobil 6000de yıgılıp kalıyorsa mutlaka biryerde bir sorun vardır. Devir ceviremedigi icin de böyle tutulup kalıyor.
Bence egsoz dısında motorda biryerde bir problem var...
Bu arada sarma olayında da ,14le sarmıyorsun 16 ile nasıl sarıyorsun anlamadım :D
Sen orda kesiciye girmissin, en büyük kaybın o :)
o zaman benım arabada yıgılıor yanyana gıdıourz cunku
bu vıdeoda otobdanda basıourz asfalttan dolayı tutuor yerı
o sardıgı vıdeoda yer pürüssüz baya.bıde hem vıdeo cek hem vıtes at hemn onune bak anca o kadar oldu.
o zaman alt devırlerdede gıdemıor:D
dedıgım gıbı o araba cok kotu diil aslında vtec 2 yı rahat geçer
Kardeşim maşallah :)
Ben 1.6i ES ile VtecII geçtim. :)
Ama 1.6i ES Sporting'e yaklayabileceğini hiç sanmıyorum.
Çünkü Sporting Tam bir GTI, bu arada bizim 1.6i ES 1030 kg ve 120 hp (Kimileri 120 değil diyor hiç Dyno'ya çıkmadık. Fabrika verisini yazdım.).
Bu arada Stock 1.6i ES neden Stock 1.6 palio'ya geçilsin?
ıes vtec 2 yı gecebılır;) yanı bizim denedığımız arac gecer:)
sportıngle denıcektık ıesı ama yemedi:) sportıng alır anca yuksek hızda ıes belkı...
dragta palıo 1.6 alır rollde 70 180 atıorum ıes gecer palıoyu:)
kardesim dragta palio alabilir ama uzunda ies gecer ben birmotta çalıştım yıllarca yarışlarda palio yaptım ies çok saglam bilader.zaten benim görüşüm dedim ama aramızda okuyamayan arkadaslar varrrr.güsel giden bir ies bulun lütfen 1.4 civic 1.6ies nasıl gectin bana bi acıklayınnn kafam karıştı kim kimi gecer bilimiom artık istediniz arabayı söleyin antalya fake olmadan kaldırjama söz veriom sizeeee yalansızzz dolansızz
m3csl takdir ediom seni hll olsun dedimi anlamıssın herkez birbirirni gecior vtecII sahinle gecerim ya sacmalamayınn kafanızmı güsel.şimdi arkadasımım aradım iddalı varsa ies ile palio 0-400 kalkarım dior 1.4 ile kontak cevirmem dior quickle yarışşın dior:Dhersey kilo beygir orantılı degil dragger bu düşünceni sil kafandan arkadasım veya her arac için gecerli degil senin söledigin seyler
ies vtec2yi geçer.iesle palio 1.6 denk gider.uzunda ne olur soru işareti.
palionun 6000-7200 aralığında takılı kalması,bi sorun değilse kral sizsiniz,herkesi geçersiniz:D
yakında vtec açmıyan bi vti'ı geçip,1.4 arabamla suprayı bile geçerim derseniz hiç şaşırmam:heyoo:
@M3CSL
Serkan abi 1.6i ES te neler vardı?
son kasa cıvıc kullanan bı arkadasım var eskıden vtec2sı varmıs yenısnın daha ıyı gıttıgını kendı soledı kı gozumun onunde arkadan gelıp gectıgını gordum bıde bunu ızleyın burda headers yoktu sadece egzos fıltre daha tatmın olmazsanız ben napım rahat olun
http://www.youtube.com/watch?v=pm4xspOkGuE
Ben 3 sene boyunca hicbir IES'e gecilmedim, ciddi farklar da yediler.
Artık palio devrini kapattık, iyi yürüyen bir palio ile denenip sonuclar burada paylasılabilir.
Herkesin otomobili farklı gidiyor, benim yorumum palio gecer, baskası der ies gecer.
Herkes tecrübesine göre konusuyor, bu nedenle yadırgamamak lazım...
palionun sanzuman oranları süper kolay kolay diğer 1.6 lara geçilmez :) ...Ankarada bu denemeler binlerce kez onaylandı :)
dr059
bizim ıes stocktu bi ara egsoz yaptık sora soktuk sımdı ıntake var sadece...
yavuz kardeşim haklı herkes tecrubesını söluyo sonucta her araba aynı gitmıyo;)
CUU ayrı bi gidiyordu zaten :)
gerçekten her araba aynı gitmio şu iş bi netleşse zaten sağlıklı 2 araba ile güzel olacak :)
pende palio derim cakma bi video gibi geldi bana eger araba bozuk degilse...