evet iyi gitmişssin:)
ıyı durumda bı palıo var onla da denıcez bakalım
ama ben hıc bı zaman gecerım ayırrım demedımkı
hatta benı gececegını kabul ettım sadece boy boy ayıramaz dedım herkes benı yanlıs anladı
Printable View
evet iyi gitmişssin:)
ıyı durumda bı palıo var onla da denıcez bakalım
ama ben hıc bı zaman gecerım ayırrım demedımkı
hatta benı gececegını kabul ettım sadece boy boy ayıramaz dedım herkes benı yanlıs anladı
alevinide atmışn hju :D
barış,bu 2000cc:D yrv ye büyük gelir,git kendi sınıfınla dene bence:hahaha:
hala konuşan biri var,yaşına veriyorum ama sağlıklı bir 1.6 palioyu 1.4 civic geçemez:heyoo:
Bu Honda neden gidip 1.6VTI üretmiski?
1.4 civic egsoz+filtre ,vti da geçer :heyoo:
barış,2.0 vectra:hahaha: la ne hırslı adamsın napıp edip yılların intikamını alacam diyosun:D
boost olayını hallet ama çk açma kırarsın sonra ;)
Barıs bu arabayı cok kullandı, sasırttı bizi :)
Biz alısmıstık ayda bir araba degistirmesine :D
kimin ne kadar anladığı yazdıklarından belli oluyor,sıkma canını sen:heyoo:
evte bı sen anlıorsun sende yanlıs anlıorsun
Kabak lastik olayının bir espri olduğunun farkındasındır bence. :)
90 hp olan cıvıc dynoda 97 vermıs egzos ve headersla 108 olmus..fıltrede olsa 109 de
burda yanlıs bısı yok.
http://www.supersprint.com/grafici/92ci10.jpghttp://www.supersprint.com/grafici/92ci11.jpg
Supersprint
- Manifold 921701
- No Kat. 921712
- Rear exhaust 921506
Actual data:
Horsepower 108.8 Hp at 6400 rev/min
Torque 127.6 Nm at 4850 rev/min
bana gıdıpte 0 lastıkli bı arabanın daha ıyı hızlanacanı solemıceksın heralde
ee ben yanlıs bısı goremıorum o msjda??????
beyler sımdı buyutmeyın atışmayında gerek yok arac 1.4 zaten fazlası beklenmez ama beklenmezdedık dıyde kucumsemeyın 1.4lerı ...kamer kazasız belasız
KMR2-GT,bitik lastikli araba daha iyi gider diyen sensin.konuyu saptırma.rollingde bitik lastikli araba nasıl iyi gider bunu bana bi açıklarmısın?
ben senin şahsına yönelik bir kelime kullanmadım,üslubuna biraz daha dikkat et.kimin neden anlayıp anlamadığını bütün araçları geçip,kralcılık oynayarak bilemezsin.
ben sana hiç bir zaman "geçersin ayırırsın" diye bişe dedin dedim mi?oku bakalım mesajlarımı.sadece problemleri olan bi 1.6 palioyu geçmişsin dedim bu kadar basit.araban modifiyeye iyi cevap vermiş olabilir,diğer bütün arabalarıda geçiyor olabilir bunun aksini iddia eden yok.ama palioda problem olduğunu sahibi dahil,palioları az çok tanıyan herkes bilir.
saygılar.
Kisisel mesajlara gerek yok, buraya bir konu acılmıs bir video konulmus tabiki de iyi kötü fikirler belirtilecek...
Su modifiyelere sahip hicbir 1.4 civic 1.6 palioyu gecemez. Yeterki palio sorunsuz, bakımları yerinde ve iyi bakılmıs olsun.
Bu arada o dyno sheetli civic örnegi komik olmus...90hp arac dynoda daha eksik verir yıpranmasından dolayı cünkü...Bu arac 90hp iken o kadar asınmaya ragmen 97 veriyorsa o dyno zaten yanlıs gösteriyordur.
geçrekten tr deki dandik benzine rağmen dynodan öyle sonuç çıkması ilginç.
tamam ciğerli araba olur emsallerinden iyi olur da bu kadarmı :)