Abi ruhsatta yazanı kaale alma kafaya göre yazıyorlar emniyette. Bi kantara çık kendi gözünle gör en iyisi.
Printable View
Abi ruhsatta yazanı kaale alma kafaya göre yazıyorlar emniyette. Bi kantara çık kendi gözünle gör en iyisi.
sikinti yapmayın beyler ben lpg'siz boş ağırlığı yazmştm 1090 die.koltukları falan sökünce tankda sökük sandım. tankla ister 1100 ister 1200 olsun sorun değil.
benimde depom full dü(benzinci yanlışlıkla fulledi) yazmaya gerek bile duymadım. geçmiş geçilmş ağırmış hafifmiş mevzusu dönmesine gerek yok
Konu niye buralara geldi bende anlamadimki Kemalim :) Maksadimiz asagi yukari giderleri gorup sohbetti onuda fazlasiyla yaptik bisuru mukemmel insan tanidim guzel bir aksam gecirdik :) gecmek gecilmek mevzu olsa cikip rs ile deneyip benzin yakmazdim ;) herkese keyifli forumlar gaz tenekelerine sebep kalp kırmaya gerek yok.
Kemal seni 1 sefer getirdik bu tarafa sira bende kardesim haftaya isin yoksa kacabilirim gunduzden yanina :)
Pulatla yarışıldı bugün
Videolar 1-2 gün içinde gelir
Zır stock Clio Rs neler yapabilir gördük gene :D
Hiçbişey sökmedim extra agırlığımda vardı. Bagajı boşaltmayı düşündüm ama sonuçta VE ninde stock olarak gelecek olması ve bu denemenin arabanın bu haliyle ne kadar gidebileceğini görmek istememiz sebebiyle yapılması yüzünden gündelik halimle çıktım denemeye. Sonuç olarak kapak işlenmiş halimle 10 boy atamadı çok attıysa 6-7 :D
6-7 fena değil araban gayet iyi gitmiş pulat uşağum :)
Bacaklarim hep ayrik don lastigi gibi nedir bu kaderim :D
maşallah bu UG 206 hu halde baya başarılı gıdyor:)
evet ug çok güzel gitmiş maşallah, tabi diğer araçlarada.
hortingen ştrayze:D teşekkürler