alev gelecek,roccolardamı patırdamıyor benim 122 tsi da patırdamıyor,biri alev atıyorum filan dedi sasırdım.60 lık boru cekmişler cat back susturucu yok.patlatıp alev geliyomus ama,remap sonrası böyle bi ayar yapılabilirmi zengine almak dısında
alev gelecek,roccolardamı patırdamıyor benim 122 tsi da patırdamıyor,biri alev atıyorum filan dedi sasırdım.60 lık boru cekmişler cat back susturucu yok.patlatıp alev geliyomus ama,remap sonrası böyle bi ayar yapılabilirmi zengine almak dısında
-CatarapataraMasallah cok hoşma gitti
bende ortayı iptal ettim, sıfır ses..
sonra mecbur komple sistem yaptımbaşarılı olmuş Custom derken kim yaptı egsozu ?
Rocco yalan böyle degil patırdama yok yada ben duymuyorum ama güzel bi tok sesi var![]()
eyw saolasın dogrudur bugun maslaktaydık bızım amacımız kaputtakı sısıklıgı mat sıyah mat sıyah serıtler ve aracı komple matsıyah kaplamaktı ama erteledık onde ortada fıskırdı hatta maslaga gelmedende polıs abılerımızden metalık gırı sarı kaput hımm seklınde bı soru aldık neysekı cozduk![]()
maşallah ALLAH kaza bela vermesin
"fareye deney yapmışlar viski votka bira vermişler hepsinde oynamış zıplamış, rakı vermişler elini masaya vurmuş "o kedi buraya gelecek" demiş....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)