vtec açan modeli türkiyede patlar![]()
geçen hafta burdaki oto fuarında stand açmışlardı, 120 tl ye satıyolardı satıcıyla bayağı sohbet ettik ama çok gereksiz bi malzeme bence ve sadece bi modelin sesini veriyor ..
Merhaba, ben bu üründen aldım ve aracımda kullanıyorum. Soundracer Türkiye adresinden aldım. Yapılan yorumların aksine hiç apaçi işi değil. Zaten yapılma amacı sizin aracınızın içinde kimseyi rahatsız etmeden müzik sisteminizden v8 motor sesi alabilmeniz. Otomobil meraklıları için bence müthiş bir ürün. V8 motor sesini özleyen, vergiden dolayı 1.3 motorlara mahkum olan bir nesil için inanılmaz bir keyif. Bu keyfi bilen bilir. Siz hiç v8 motor sesi duymamışsanız böyle bir şeye özlem duymazsınız. Fiyatı da pahalı değil, eksoz, hava filtresi ile güzel ses almaya çalışanlar için daha ekonomik. Fiyatınında ucuzlamasını beklemeyin çünkü adam patent almış, oturmuş uğraşmış. Emeğe saygım var. İsteyen alıp sesi dışarı verir vermez bu durum kullanıcıya bağlı. Zarıl zarıl bağıran boş boru şeklinde şahin sesi duymaktan iyidir. İleride elektrikli otomobiller çıkınca asıl o zaman böyle v8 sesini arayacağız. Hatta 4 silindirli araba sesini bile arayacağız. Doğru fm frekansı ayarlanınca da gayet net ve gerçekçi bir ses. Düşünen, üreten, satan kişilerin eline sağlık. Başarılar dilerim.
ses tamam ama ya gidiş
gidiş için de bsrtuning yazılımı yapıyorsun oluyor bitiyor![]()
fm translimiterdede aynısı var soundracerda aynı mantıkla çalıştığından yakın arkadaşım aldı parazitten başka birşey yok çıkan sesde gerçekle alakası yok zaten 320 aracın varsa zaten ki bu yorumundan sonra sanmıyorum oyle bir aracının olduğunuda 6 silindir kesmediyse ses olarakve bu tarz mallara yöneldiysen senı zaten ben daha ne diyeyim
şahin kullanan gaza basma şiddetine göre ıslık çalsın daha çok zevk alır 120 140 liranda cebinde kalmış olur. silencerli bir egsoz alıp taksın ses isteyen universal filtre kiti yapılır takılır araca dahaiyi bunlar çakmaklığa tak parazitli dinlenmiycek dip ses çıksın boş işler bunlar boş.
test edilen en yakın bir örnek
http://www.youtube.com/watch?v=KATBvGl4yC4
Sevgili JDM,
Parazitten, dip sesten bahsetmişsin de gönderdiğin videoda hiç öyle gözükmüyor. Graham o kadar bayılmıyor ürüne tamam da Allah aşkına Graham neyi beğeniyor ki
Ayrı mevzu, eğer Fm transmitter için kanal bulma sıkıntın varsa, Mustang, Ferrari ve Lexus modellerinin aux çıkışlıları çıkmış.
SOUNDRACER - MUSTANG, FERRAR VE LEXUS MOTOR SESLER 150 TL Sanalpazar.com'da
2 3 nickle siteye üye olup koskoca distbütörün kendı malını pazarlamasıda bir değiişik oluyor ya ahahaha![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)