akşam haberlere çıkarsanız şaşırmayın
iyi kötü video var, bir sürü resimde var daha ne
manşeti tahmin edebiliyorum
çılgın gençler yarış sonrası ölümden döndü
demek istediğim şu
böyle açık kapı bırakmamak lazım
habercilerin sizi düşündüğü falan yok
akşam haberlere çıkarsanız şaşırmayın
iyi kötü video var, bir sürü resimde var daha ne
manşeti tahmin edebiliyorum
çılgın gençler yarış sonrası ölümden döndü
demek istediğim şu
böyle açık kapı bırakmamak lazım
habercilerin sizi düşündüğü falan yok
su testisi su yolunda kirilir.. kimse ise gidip gelmek icin rocco vti typer filan almiyor sonucta.
gecmis olsun..
Büyük geçmiş olsun arkadaşlar araçların hali perişan sizlerde birşey olmaması sevindirici. Benimde gördüğüm gazladığınız yer çok sakat ama![]()
Çok geçmiş olsun
www.honda-tech.com
Allah bağışlamış cidden büyük kaza atlatmışsınız cok Geçmiş olsun...
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Büyük geçmiş olsun arkadaşlar allah beterinden korusun.
Verilmis sadakaniz varmis
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Valla Antalya'yı az çok bilirim ama gerçekten Antalya'da gece gündüz fark etmiyor ki pek. Belki kışın havaalanı tarafı tenhadır oraya kışın hiç gitmedim gece ama yine de arkadaşlarda belirtmiş o yolda çok fazla yola çıkan sokak vs var.
Birde sanırım ben biraz duygusalım, ne olursa olsun kendi canımı düşünmemde birine zarar vermek allah korusun ölmese bile sakat kalmasına vesile olmak benim için ölümden beter olurdu herhalde.
Geçen sene sabahın 6'ında bisiklet antremanı yapan bir arkadaşıma çevre yolunda bir arkadaş çarptı ve kaçtı. Arkadaşım olay yerinde ölmüş ve yarım saat sonra bir kamyoncu görüp haber vermiş. O olaydan sonra trafikte aşırı dikkatli oluyorum. Hem bisikletleyken hem de arabadayken.
Bilmiyorum sanırım hepinizin yaşı 25'in altında ve çok gençsiniz. Çok acı bir tecrübe olmuş sizler için. Umarım bundan sonra çok daha dikkatli olursunuz.
Sonuçta kaza vs. sonrası kısa sürede toparlanıyor insan ve sevdiği işi yapmaya devam ediyor. Sizinde vazgeçme ihtimalinizin olduğunu düşünmüyorum. Ben geçen sene bisiklet yarışında köprücük kemiğimi kırdığımda bir an evvel iyileşip tekrar yarışabilmek için çırpındım resmen. Ama o gün bugündür hiç bir zaman riske atmam kendimi ve 1.5 senedir çok şükür hiç kaza yapmadım.
Hatalı olduğunuzun farkında olmanız çok iyi bişey. İnşallah bundan sonra daha dikkatli olup kimseyi üzmezsiniz..
Keyifli sürüşler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)