Hondanın süzülüşü harika...
Dynamic Test - Car Videos on StreetFire
Hondanın süzülüşü harika...
Dynamic Test - Car Videos on StreetFire
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
çok garip olmuş yaw ben megane diye tahmin etmiştim civic ne alakahızlar aynı olmıyabılır
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Citroen tahmin ettiğim gibi çıktı ama civic çok şaşırttı beniBen diyorum c4'lerin yol tutuşu çok iyi diye kimse inanmıyo.. Al işte
![]()
hızlar aynımı
ne kdr doğru test tartışılır
civiclerin yol tutmadığı *****
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Sedan civic bu şekilde tutuyorda CTR nasıl tutacaktı? honda fanatiği olarak çok gerçekçi bulmadım bu videoyu bide megane'dan daha iyi bir performans bekliyordum.
valla izmitten gelirken bir bayram dönüşü ben 2009 civic'i çok zorladım otobanda aynı videodaki refleksi veriyordu.. tabiki megane'dan daha üstün bir yol tutuş bekliyordum ilginç video biraz taraflı ama civic fena değil yol tutma konusunda araplar bile kullanıyorlar bu kasayı sapık dirftlerinde..![]()
Asıl sancı uyandığında..
arkadasımda aynı kasadan wardı guvenlı surus egıtımlerınde ne verıyorlarsa herseyı her turlu ortamda denedım bana mısın demıyor arkadaslar sadece huketmek dıgerlerıne gore daha zor o kadar arabayı tanıyorsanız sıkıntı yok hıcbırsekılde..
bazı videolu testler gerçekten hiç inandırıcı gelmiyo...
golf
megane
c4
civic
hondada esp (yada hondadaki adıyla vsa) varmı acaba...
Şuan c4 kullanıyorum , esp sayesinde yol tutuşu gerçekten standar bi araba için çok ama çok iyi , ama aynı şeyi bu kasa civic için keisnlikle söyliyemiyem.Hem yüskek hızda felaket tedirgin ediyor arkayı ince ince atarak ,, hemde düşük hız keskin dönüşlerde aşırı bi önden kayma var.Siz çevirin , o dümdüz gidiyo![]()
(ikiside stock)
hondanın boş olma ihtimali yok bence
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)